Ο γιατρός – Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια:Από τη στιγμή που ο Ανδρέας έχασε τη μνήμη του, ο Μάρκος έχει ηρεμήσει, καθώς πιστεύει πως το μυστικό του είναι ασφαλές. Αυτό το μυστικό αφορά την λανθασμένη θεραπεία που προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού ασθενούς, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να πυροβολήσει τον Ανδρέα.

Ωστόσο, μια απρόσμενη εξέλιξη ταράζει έντονα τον Μάρκο. Όλα αρχίζουν όταν στο καθαριστήριο ανακαλύπτουν στην κρυφή τσέπη του σακακιού του Ανδρέα ένα χαρτί με την θεραπεία του Παπαδόπουλου.

Ο γιατρός σοκάρεται διότι αυτό το χαρτί φέρει την υπογραφή του, και ως διευθυντής, δεν μπορεί να πιστέψει πως έκρυβε τέτοια πληροφορία. Αμέσως, απευθύνεται στον Μάρκο, ζητώντας να του πει την αλήθεια. Ο Μάρκος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και ζητάει λίγο χρόνο για να διευθετήσουν το θέμα.

Στην πραγματικότητα, ωστόσο, γνωρίζει πως αν αυτή η αλήθεια αποκαλυφθεί, θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την καριέρα του. Έτσι, αποφασίζει να ενεργήσει υπόγεια. Ο στόχος του είναι να εξαφανίσει το χαρτί αυτό και για να το πετύχει, καταστρώνει ένα σχέδιο κατά του Ανδρέα.

Με ψεύδη και δικαιολογίες, προσπαθεί να μπει στο γραφείο του Ανδρέα και να κλέψει το συγκεκριμένο χαρτί, προκειμένου να το καταστρέψει. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, πριν το πετύχει, προσποιείται και λέει ψέματα στον Ανδρέα, ο οποίος πιστεύει τα λόγια του, καθώς δεν μπορεί να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους λίγο πριν δεχτεί τον μοιραίο πυροβολισμό…