Θρίλερ για γερά νεύρα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Η ζωή του Δημήτρη Μαρκέτου, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» εξελίσσεται σε ένα συναρπαστικό θρίλερ. Μια απρόσμενη εξέλιξη τον φέρνει αντιμέτωπο με τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Όπως θα δούμε στην συνέχεια, ο εισαγγελέας μαζί με τον Ανδρέα πηγαίνουν στο σπίτι του Παναγιώτη, τον οποίο θεωρούν ύποπτο για το έγκλημα του πηγαδιού. Ο Παναγιώτης προσπαθεί να διαφύγει και πυροβολεί τον αστυνόμο. Για να τον σταματήσει, ο Δημήτρης πυροβολεί τον Παναγιώτη στο πόδι. Στη συνέχεια, μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο, όμως, λόγω της αιμοφιλίας του Παναγιώτη, το αίμα του δεν σταματά να ρέει, και τελικά, αφήνει την τελευταία του πνοή.

Αυτή η τραγική εξέλιξη βυθίζει τον Δημήτρη στη θλίψη, Αδυνατεί να πιστέψει πώς μπόρεσε να σκοτώσει έναν άνθρωπο, και γεμίζεται από τύψεις. «Ήξερα ότι ήταν άρρωστος, αλλά παρ’ όλα αυτά τον πυροβόλησα. Έχω το αίμα του στα χέρια μου», λέει στην Άννα.

Εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, τονίζοντας του ότι δεν είναι δολοφόνος και ότι ενήργησε σε νόμιμη άμυνα. Ωστόσο, ο εισαγγελέας αγωνίζεται με την άθλια ψυχολογική του κατάσταση και πιστεύει ότι ευθύνεται για τον θάνατο του Παναγιώτη.

Παράλληλα, ο παππούς του Παναγιώτη, ο ισχυρός επιχειρηματίας Πάνος, ενημερώνεται για τα γεγονότα και σπεύδει στο πλευρό του εγγονού του στο νοσοκομείο.

Μετά από λίγη ώρα, του ανακοινώνουν τον θάνατο του Παναγιώτη λόγω αιμορραγίας, και καταρρέει. Αμέσως, ορκίζεται να εκδικηθεί τον άνθρωπο που σκότωσε τον Παναγιώτη. Βρίσκει λοιπόν τον Δημήτρη και τον απειλεί, λέγοντάς του: «Σκότωσες τον εγγονό μου, που ήταν αθώος. Αυτός ήταν ο μόνος που είχα στη ζωή. Θα κάνω τα πάντα για να σε στείλω στη φυλακή. Εσύ και η οικογένειά σου θα καταστραφείτε, να το θυμάσαι αυτό».

Ταυτόχρονα, δίνει εντολή στον Αλέκο Χατζή, τον αδίστακτο δικηγόρο, να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να οδηγήσει τον Δημήτρη στη φυλακή. Ο Χατζής δεν διστάζει, καθώς και ο ίδιος θέλει να καταστρέψει τον Δημήτρη, κα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ζητάει από έναν ανώτερο εισαγγελέα να διενεργήσει έρευνα για την υπόθεση του Παναγιώτη.

Μάλιστα, ο Αλέκος υποστηρίζει ότι ο Ανδρέας και ο Δημήτρης εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία τους και σκότωσαν έναν αθώο άνθρωπο για να κλείσουν την υπόθεση. Έτσι, Δημήτρης και Ανδρέας βρίσκονται αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια τους.