Η Ευγενία καταζητείται για δολοφονική επίθεση εναντίον της Ελπίδας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη ζωή της Ευγενίας, καθώς ο Μάρκος αποκαλύπτει σε όλους την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της, γιγαντώνοντας τον «πόλεμο» ανάμεσα τους. Κάποια στιγμή, η γιατρός βρίσκει τυχαία την Ελπίδα, η οποία αναλαμβάνει τη φροντίδα του γιου της, του Στεφανάκου,τον οποίο ο Μάρκος της έχει απαγορεύσει να βλέπει.

Αυτό όμως οδηγεί σε μια ακραία εξέλιξη. Συγκεκριμένα, επιχειρεί να σκοτώσει την Ελπίδα και να πάρει το παιδί της. Λίγες ώρες αργότερα, ο Μάρκος ενημερώνεται από την Αλεξάνδρα ότι η Ελπίδα και ο γιος του έχουν εξαφανιστεί, προκαλώντας έντονη ανησυχία και αγωνία. Οι υποψίες στρέφονται προς την Ευγενία, και αρχίζει η έρευνα για τον εντοπισμό της.

Ταυτόχρονα, η κατάσταση της υγείας της Ελπίδας επιδεινώνεται σημαντικά, και η σύζυγος του Μάρκου αναζητείται από τη χωροφυλακή για την επίθεση κατά της ξαδέρφης του Ιάσονα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η Ευγενία καταφέρνει να βρει μια κρυψώνα για να κρυφτεί προσωρινά, έχοντας σκοπό να εγκαταλείψει οριστικά τη Μεσσηνία, παίρνοντας μαζί της τον γιο της. Παράλληλα, ο Μάρκος πιστεύει ότι κάποιος βοηθάει την Ευγενία και αποφασίζει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να ανακαλύψει την ταυτότητά του και να εκδικηθεί.