Σασμός επεισόδια – Συναρπαστικές στιγμές περιμένουν τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Γιαγιά Ειρήνη θα φέρει αναταραχή στην πλοκή χτυπώντας την Καλλιόπη.

Σασμός επεισόδια – Καλλιόπη – Ειρήνη πιάνονται μαλλί με μαλλί

Αφού αναστατώθηκε, η Γιαγιά Ειρήνη καταφεύγει στην εκκλησία για προσευχή. Εκεί όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: η Καλλιόπη. Αμέσως η Καλλιόπη την κατηγορεί για τις τραγωδίες που έπληξαν τις οικογένειές τους, αναφέροντας και τον θάνατο του γιου της, του Μάρκου. Η κουβέντα ξεφεύγει και η Γιαγιά Ειρήνη επιτίθεται στην Καλλιόπη. Μόλις αντιλαμβάνεται ο παπά Μιχάλης τι συμβαίνει μπαίνει ανάμεσα τους και τις χωρίζει.

Η ένταση παραμένει υψηλή καθώς οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες. Φαίνεται πως ο πολυπόθητος σασμός είναι πλέον ανέφικτος. Η Γιαγιά Ειρήνη βρίσκεται σε απόγνωση καθώς τα μυστικά της αποκαλύπτονται, χάνοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό των δικών της ανθρώπων, με τον Παύλο να ηγείται των κατηγοριών εναντίον της. Ποιες είναι οι συνέπειες αυτής της έκρηξης ανάμεσα στη Γιαγιά Ειρήνη και την Καλλιόπη για τις οικογένειές τους και τον κοινωνικό τους κύκλο; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους μετά από αυτό το περιστατικό; Ποια άλλα μυστικά θα αποκαλυφθούν στο μέλλον και πώς θα επηρεάσουν την πλοκή της σειράς;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ