Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η Νότα αναστατώνεται με την άφιξη του Φάνη και αποφασίζει να ανακαλύψει τα μυστικά του. Στο μεταξύ, στο Κιάρι, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος προσπαθούν να παραμείνουν προσεκτικοί και να συναντηθούν, ενώ ταυτόχρονα ο Ιάσονας ετοιμάζει ένα ακριβό δώρο για την αγαπημένη του Ουρανία. Στο μεταξύ, η Μαργέτα βρίσκεται αντιμέτωπη με σημαντικές πολιτικές προκλήσεις που διαταράσσουν τη ζωή της. Από την άλλη, η Ευγενία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το να αποκαλύψει τα ραντεβού του Μάρκου με την Αλεξάνδρα. Θα το καταφέρει αυτό; Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Νέα ανησυχία για τη Μαργέτα

Η Ουρανία επιχειρεί να προσεγγίσει φιλικά την Αλεξάνδρα, δημιουργώντας μια νέα ανησυχία για τη Μαργέτα, η οποία φοβάται για τις πραγματικές προθέσεις της Ουρανίας. Την ίδια στιγμή, η Παναγιώτα αποκαλύπτει στη Ρηνιώ την αλήθεια σχετικά με τον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας, λέγοντας της όσα άκουσε από τα χείλη της Νότας και της Ευγενίας.

Παράλληλα, η Μαργέτα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απρόσμενη πρόταση που αναμένεται να επιδεινώσει τη σχέση της με τον Ιάσονα και να αυξήσει την ένταση που υπάρχει ήδη ανάμεσά σε εκείνον και τον Μάρκο. Η αδιακρισία της Ελπίδας τη φέρνει αντιμέτωπη με το μυστικό του πυροβολισμού της Αλεξάνδρας. Αποφασισμένη να προστατεύσει το δικό της όφελος, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Ιάσονα.

Ο Ιάσονας, με την αποκάλυψη αυτή, προσπαθεί να διασταυρώσει την πληροφορία μέσω της χωροφυλακής. Με την έρευνα του, αποκαλύπτεται το όνομα του κατόχου του όπλου, επιβεβαιώνοντας έτσι τους αρχικούς ισχυρισμούς της Αλεξάνδρας.