Έρωτας φυγάς Β’ κύκλος: Οι μέρες περνούν βασανιστικά για τη Μαργέτα, δοκιμάζεται η πίστη της, ενώ και η Αλεξάνδρα ζει εφιαλτικές στιγμές στη φυλακή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Εφιαλτικές στιγμές…

Ο δεύτερος κύκλος του «Έρωτα φυγά», φέρνει μπροστά μας μια σειρά από συναρπαστικά επεισόδια, με μια πλοκή που εξελίσσεται με ασύλληπτη ταχύτητα και συνεχείς ανατροπές που κρατούν το κοινό σε αγωνία. Οι ισορροπίες στον κόσμο της σειράς αλλάζουν δραματικά, καθώς οι χαρακτήρες διαπραγματεύονται συμμαχίες και διαψεύδονται παλιές συνθήκες. Τίποτα δεν μπορεί πλέον να θεωρηθεί δεδομένο σε αυτόν τον κόσμο της αγωνίας και της ανατροπής.

Η Αλεξάνδρα βρισκόταν σε απόγνωση, καθώς ο Ιάσονας είχε απαγορεύσει να δει τα παιδιά της. Τον πυροβόλησε κατάστηθα και τώρα ψάχνει απεγνωσμένα για μια διέξοδο. Καθώς τρέχει να ξεφύγει, τυχαία πέφτει πάνω στον Μάρκο, ο οποίος προσπαθεί να την φυγαδέψει.
«Έλα, πρέπει να φύγουμε από εδώ και να σε κρύψω», της λέει ο Μάρκος, καθώς προσπαθεί να τη βοηθήσει να το σκάσει.

Ωστόσο, η αστυνομία τη συλλαμβάνει γρήγορα, και εκείνη ομολογεί την πράξη της χωρίς να δείχνει τύψεις. «Εγώ τον πυροβόλησα» είναι τα ψυχρά λόγια που βγαίνουν από τα χείλη της. Την ίδια ώρα, ο Ιάσονας δίνει μάχη στο νοσοκομείο, ενώ η Μαργέτα αγωνιά για την κατάστασή του. «Εγώ φταίω για όλα» παραδέχεται εκείνη, έχοντας την στήριξη του Στέφανο. Στο μεταξύ, ο Μάρκος πληροφορείται πως, αν ο Ιάσονας πεθάνει, η Αλεξάνδρα πιθανότατα θα κατηγορηθεί για φόνο και θα εκτελεστεί.

Η ζωή του Ιάσονα κρέμεται από μία λεπτή κλωστή και οι γιατροί και ένας διακεκριμένος καρδιοχειρουργός από την Καλαμάτα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να αφαιρέσουν τις σφαίρες και να τον κρατήσουν στη ζωή. Η πίστη της Μαργέτας δοκιμάζεται σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Ο Στέφανος παραμένει στο πλευρό της και την ενθαρρύνει λέγοντας: «Είναι γερό παλικάρι ο γιος σου, θα τα καταφέρει». Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η Αλεξάνδρα βρίσκεται στη φυλακή, όπου μια συγκρατούμενη της σχεδιάζει να την βλάψει. Είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της κόλαση.

Από την άλλη, ο Στρατής βοηθάει τον Νικόλα να δώσει ένα καλό μάθημα στους ανθρώπους που του επιτέθηκαν. Παράλληλα, ο Παύλος μαθαίνει για την κρίσιμη κατάσταση του Ιάσονα και αποφασίζει να προχωρήσει ένα θανάσιμο σχέδιο με στόχο την Αλεξάνδρα.

Η Αλεξάνδρα συνειδητοποιώντας την πράξη της το βάζει στα πόδια και ο Μάρκος προσπαθεί να την φυγαδεύσει. πως είχε πυροβολήσει τον Ιάσονα. Όμως, τελικά, συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Την ίδια ώρα, ο Ιάσονας δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η Ευγενία, ανήμπορη να δεχτεί την απόρριψη του Μάρκου, κόβει τις φλέβες της.

Η απόφαση του Ιάσονα να στερήσει τα παιδιά από την Αλεξάνδρας, άνοιξε την πόρτα στην τραγωδία. Η απόφαση του, όπλισε το χέρι της Αλεξάνδρας, η οποία τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης της. Συνειδητοποιώντας τι έχει κάνει αρχίζει να τρέχει και συναντά τυχαία τον Μάρκο, ο οποίος προσπαθεί να τη βοηθήσει να διαφύγει από την αστυνομία.

Ωστόσο, η σύλληψη της Αλεξάνδρας δεν αργεί και ομολογεί την πράξη της. Στην ίδια χρονική στιγμή, ο Ιάσονας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, παλεύοντας για τη ζωή του. Η Μαργέτα, μητέρα του, βιώνει δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου. Καθώς αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, αισθάνεται την ευθύνη για την εξέλιξη των γεγονότων. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η Μαργέτα βρίσκει στήριξη στο πρόσωπο του Στέφανου.

Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος πληροφορείται ότι αν ο Ιάσονας τελικά πεθαίνει, η Αλεξάνδρα πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή. Την ίδια στιγμή, ο Δεμερτζής, που έχει τραυματιστεί σοβαρά, υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο. Οι γιατροί, σε συνεργασία με έναν έμπειρο καρδιοχειρουργό από την Καλαμάτα, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να αφαιρέσουν τις σφαίρες και να διασφαλίσουν τη ζωή του.

Οι μέρες περνούν βασανιστικά για τη Μαργέτα, δοκιμάζεται η πίστη της, ενώ και η Αλεξάνδρα ζει εφιαλτικές στιγμές στη φυλακή. Πίσω στο αρχοντικό, ο Στρατής συνεργάζεται με τον Νικόλα για να δώσουν ένα καλό μάθημα σε αυτούς που του επιτέθηκαν. Παράλληλα, ο Παύλος μαθαίνει για την κρίσιμη κατάσταση του Ιάσονα και αποφασίζει να προχωρήσει σε ένα θανάσιμο σχέδιο με σκοπό να διαλύσει τους Δεμερτζήδες, και βρίσκει σύμμαχο μια συγκρατούμενη της Αλεξάνδρας, τη Γιώτα, για να επιτύχει τον σκοπό του.

Ωστόσο, όταν η στιγμή της εκτέλεσης του σχεδίου φτάνει, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η αδίστακτη Γιώτα κάνει πίσω και την αφήνει να ζήσει. Από την άλλη, ο Μάρκος βλέποντας την Αλεξάνδρα έχει αφεθεί στη μοίρα της, αποφασίζει να δράσει, προσλαμβάνοντας έναν δικηγόρο από την Αθήνα για να αναλάβει την υπόθεσή της.