Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης βρίσκεται σε κρίσιμη στιγμή όταν οι υποψίες του επιβεβαιώνονται με μια σειρά δραματικών γεγονότων στους «Παγιδευμένους». Τη στιγμή που ο δημοσιογράφος πατάει τη σκανδάλη και πυροβολεί τον Ανδρέα, ο Δημήτρης αντιδρά αμέσως χωρίς να σκεφτεί…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Σε κρίσιμη στιγμή…

Κρατά το όπλο και πυροβολεί τον δημοσιογράφο θέλοντας να τον σταματήσει και να μην το σκάσει, αλλά λίγο αργότερα έρχονται τα τραγικά νέα. Οι γιατροί ενημερώνουν τον Δημήτρη ότι ο νεαρός είναι νεκρός, γεγονός που τον γεμίζει θλίψη και καταρρέει. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη όταν, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αποκαλύπτεται ότι η δεύτερη σφαίρα έχει εξαφανιστεί από το σημείο του εγκλήματος.

Την σφαίρα αυτή την έχει ο Αλέκος στα χέρια του και φυσικά θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση, καταστρώνοντας το επόμενο σχέδιο του. Και ποιο είναι αυτό; Να χρεώσει την δολοφονία στον Δημήτρη, κατηγορώντας τον ότι σκότωσε έναν αθώο, ενώ οι Σταύρος και Ανδρέας του παρείχαν κάλυψη!