Η κατάσταση φαίνεται να εξελίσσεται δραματικά στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», έπειτα από μια πληροφορία που φτάνει στον Χρήστο και τον αναγκάζει να ξεκινήσει έρευνες στο οινοποιείο που τώρα είναι υπό τη διαχείριση του Παύλου, οδηγώντας στη σύλληψη του τελευταίου.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης πρόκειται να ενημερώσει τους Αντώνη, Γιώργο και Μύρο για μια επερχόμενη έφοδο, χωρίς να διευκρινίσει την τοποθεσία. Όταν οι τρεις βρεθούν μπροστά στο οινοποιείο του Παύλου, θα στοκαριστουν.

Ο Χρήστος Γιακωβάκης θα δώσει εντολή να ελέγξουν λεπτομερώς τον χώρο χωρίς να βρουν κάτι, σύμφωνα με το περιοδικό TiviΣίριαλ. Εκείνος ωστόσο, θα αρχίσει να καταστρέφει τους τοίχους γύρω του και θα ανακαλύψει κάσες γεμάτες τουφέκια, πράγμα που θα σοκάρει τους πάντες.

Ο Χρήστος θα απαιτήσει τη σύλληψη του Παύλου, αλλά θα δυσκολευτεί να πιστέψει ότι ο τελευταίος έχει κάποια εμπλοκή με τα κρυμμένα τουφέκια. Τις επόμενες ημέρες, η Καλλιόπη, η Θοδώρα, η Μαρίνα, ο Τηλέμαχος και ο Βαγγέλης θα επισκεφτούν τον Παύλο στο κρατητήριο.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης θα ζητήσει από την Εύα να βοηθήσει στην απαλλαγή του Παύλου από τις κατηγορίες. Έτσι εκείνη θα στείλει μια ανώνυμη επιστολή στον εισαγγελέα, όπου θα αναφέρει ότι ο Παύλος Βρουλάκης είναι αθώος, ζητώντας να τον αφήσουν ελεύθερο με αντάλλαγμα να τους πει την αλήθεια. Κι ενώ ο Χρήστος θα ζητήσει να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα από το γράμμα, δεν θα καταφέρει να οδηγηθεί στην αλήθεια…