Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Το Ναυάγιο» αναμένονται συγκλονιστικές, καθώς η Ειρήνη θα καταλήξει στο νοσοκομείο με τη ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή.

Θα μάθει για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της, πράγμα που θα την καταρρακώσει, και αυτό θα είναι το αίτιο που θα την οδηγήσει να παντρευτεί τον Ιπποκράτη, για να εκπληρώσει την επιθυμία του πατέρα της.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, η Ειρήνη και ο Ιπποκράτης θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για τον γάμο τους, ενώ ο Άγγελος θα μαθαίνοντας για τον γάμο τους θα ενημερώσει τον Πέτρο.

Ο Πέτρος θα συγκλονιστεί και θα αισθανθεί πληγωμένος. Έτσι αποφασίζει να αποχωρήσει από τη ζωή της Ειρήνης, αλλά όταν τη συναντάει, εκείνη του λέει την αλήθεια. Κι ενώ του δηλώνει ότι δεν αγαπά τον Ιπποκράτη και ότι απλώς πρέπει να τον παντρευτεί, η Ειρήνη χάνει τις αισθήσεις της.

Ο Πέτρος καλεί ασθενοφόρο και η Ειρήνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της διαμονής της εκεί, ο Πέτρος, αλλά και ο πατέρας της, ο Τρύφωνας, βρίσκονται στο πλευρό της, με τον τελευταίο να καλεί τον νεαρό στον γάμο της κόρης του με τον λιμενικό.