Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Σταύρος βρίσκεται σε δύσκολη θέσει, από τους συμμαθητές του, καθώς αρνείται να συμμετέχει στο χακάρισμα των κινητών και εξακολουθεί να προστατεύει τον διευθυντή. Κι ενώ ο Ίκαρος κατηγορεί στα ίσα τον Σταματάκη, μια νέα φωτογραφία με ερωτικά υπονοούμενα κατά της Πέρσας έρχεται στο φως…… Ο δέυτερος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι εδώ με νέα επεισόδια…

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η έρευνα παίρνει μια εντελώς διαφορετική τροπή…

Μετά την αποκάλυψη του Ίκαρου για τη σχέση που είχε με τον δολοφονημένο γυμναστή, η έρευνα παίρνει μια εντελώς διαφορετική τροπή. Τώρα, η αστυνομία υποψιάζεται ότι το θύμα μπορεί να εκβίαζε τον διευθυντή του Κολεγίου, χρησιμοποιώντας τις εξωσυζυγικές του σχέσεις. Με την υποστήριξη της Δάφνης, αρχίζουν να αναζητούν στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, στο σχολείο, κάποιοι από τους μαθητές δείχνουν ολοένα και περισσότερο την ανησυχία τους έναντι του Σταύρου. Ο ίδιος, ωστόσο, συνεχίζει να αρνείται ότι είχε κάποια σχέση με το χακάρισμα των κινητών τηλεφώνων. Αλλά όταν μια νέα φωτογραφία με σεξουαλικά υπονοούμενα κατά της Πέρσας βγαίνει στη φόρα, ο Νικόλας αποφασίζει να αναλάβει προσωπική δράση για να βρει τον υπεύθυνο που την διέρρευσε.

Παρ’ όλα αυτά, ο Σταματάκης συνεχίζει να προστατεύει τον μαθητή που τον εκβίασε και φαίνεται να γνωρίζει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα. Ωστόσο, ο Νικόλας γνωρίζει για τη σχέση του Κάσδαγλη με τη Δέσποινα και δυσκολεύεται να το χειριστεί. Η σχέση του με τον κολλητό του βρίσκεται σε κρίση καθώς νιώθει ότι δεν έχει κανέναν για να στηριχτεί.

Η Έφη, από την πλευρά της, δεν σταματά να πιέζει τον Σταύρο να τη βοηθήσει να αποκαλύψουν τον διευθυντή. Ταυτόχρονα, ο Πέρης αναλαμβάνει να κάνει φροντιστήριο στην Αμάντα, με σκοπό να περνά περισσότερο χρόνο μαζί της. Από την άλλη, ο Γιώργος πιέζει τον υπεύθυνο ασφαλείας του Κολεγίου να του αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον Σταματάκη. Θέλει να μάθει γιατί του ζήτησε να τραβήξει το επίμαχο βίντεο με τη γυναίκα του και τον γυμναστή, αφού δεν υπήρξε ερωτική επαφή ανάμεσά τους. Το θύμα, ωστόσο, το είχε απειλήσει, και η Λέτα, η κόρη του διευθυντή, και κανείς δεν ξέρει το γιατί…

Στο μεταξύ, ο Λημνιός προσλαμβάνεται στο πολιτικό επιτελείο της Καμβύση και αρχίζουν να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον. Η Άννα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ανακαλύπτει τη σχέση του Πέτρου με τη Νάσια και αναστατώνεται, αλλά μια άλλη αποκάλυψη την γεμίζει ακόμη περισσότερη οργή : το γεγονός ότι τώρα πια ο Λημνιός βρίσκεται πίσω από την ομάδα της Δάφνης.