Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια επιζητεί έναν καινούργιο σύμμαχο στην προσπάθειά της να ανακτήσει το χαμένο έδαφος που είχε χάσει στο σπίτι των Μπουραντάδων. Ταυτόχρονα, ο Ντίνος ενημερώνεται από τον Σωτήρη για τα νέα στοιχεία της έρευνας που αφορούν τον εμπρησμό στον «Παράδεισο» και τον θάνατο του Αποστόλη. Παρόλο, όμως, που η αστυνομία έχει παρουσιάσει βρει νέα στοιχεία, ο Ντίνος δυσκολεύεται να δεχτεί τις εικασίες τους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών 2ος κύκλος: Τελευταία προσπάθεια

Εν τω μεταξύ, η Βικτώρια επιχειρεί μια τελευταία προσπάθεια να επανενώσει την οικογένειά της, προσπαθώντας να λύσει τις διαφορές τους. Ταυτόχρονα, ο Σίμος υποδέχεται τη μητέρα του, τη Δωροθέα, στο πατρικό της σπίτι. Η συνάντηση αυτή αποδεικνύεται δύσκολη, καθώς η Δωροθέα αμέσως μετά αναζητά την αδελφή της, την Όλγα, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Η επανασυνδεση τους, ωστόσο, δεν εξελίσσεται όπως και τόσο καλά. Η Δωροθέα, μάλιστα, αναλαμβάνει να συναντήσει τον δικηγόρο του φιλανθρωπικού σωματείου, καθώς και τη Βικτώρια…

Παράλληλα, ένα περιστατικό στη Γεωργία προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Τα γεγονότα αυτά ανατρέπουν την καθημερινότητά τους και δημιουργούν αβεβαιότητα. Αργότερα, η απρόσμενη εξαφάνιση του Πάρη προκαλεί ανησυχία στη μητέρα του, και ψάχνει απεγνωσμένα για για το πού μπορεί να βρίσκεται ο γιος της.

Σχεδόν μία μέρα πριν από τα εγκαίνια του «Παραδείσου», το φλερτ του Σίμου με την Αμαλία γίνεται φανερό σε όλους και ταράζει τα νεύρα του Ντίνου. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντίνος. Η Μιράντα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, σύντομα, αντιμετωπίζει μια άσχημη έκπληξη από το παρελθόν της: τον πρώην της σύντροφο, τον Φώτη.

Η επιστροφή του Φώτη δημιουργεί προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού και ο Ντίνος αισθάνεται θυμωμένος και αναστατωμένος από την ξαφνική του εμφάνιση, καθώς δεν γνωρίζει τις πραγματικές του προθέσεις και αν ήρθε για να επανασυνδεθεί με τη Μιράντα.