Τα πράγματα στην οικογένεια του Δημοσθένη δε βρίσκουν ισορροπία. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία ενημερώνει την Ειρήνη για το τι συμβαίνει

Τα πράγματα στην οικογένεια του Δημοσθένη δε βρίσκουν ισορροπία, καθώς η Ασπασία ενημερώνει την Ειρήνη για το τι συμβαίνει, προκαλώντας σύγχυση και καυγάδες.

Η Ασπασία ενημερώνει τον Δημοσθένη ότι δεν θα μεγαλώσει το παιδί της Ξένιας και αποχωρεί από το σπίτι. Αναγκασμένη να δώσει εξηγήσεις στην Ειρήνη, περιορίζεται στη μισή αλήθεια προκαλώντας το σοκ της τελευταίας. Μετά την αποκάλυψη, η Ειρήνη παίρνει το μέρος του Δημοσθένη και αντιδρά αρνητικά στην Ασπασία. Η Ασπασία, τελικά, απευθύνεται στον Λυκούργο για να ξεκινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου της.

Στην επόμενη επεισόδια της σειράς “Γη της Ελιάς”, η Ειρήνη λέει άλλη μια φορά στον Φίλιππο και στη Βασιλική ότι δεν είναι κόρη του Δημοσθένη, και ο Φίλιππος αποφασίζει να της αποκαλύψει πως είναι αδέλφια. Στη συνέχεια, ο Φίλιππος μαθαίνει ότι η αδελφή του είναι σε σχέση με τον Παρασκευά, κάτι που του προκαλεί οργή.