Ο Παράδεισος των Κυριών: Στον «Παράδεισο» η γιορτινή ατμόσφαιρα φαίνεται πως δεν είναι αρκετή για να ζεστάνει τις καρδιές. Παρόλο που ο χώρος λάμπει από τον πανέμορφο χριστουγεννιάτικο στολισμό, αυτό που κυριαρχεί είναι η μελαγχολία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Αυτό που κυριαρχεί είναι η μελαγχολία

Η Γεωργία ανακοινώνει την πρόθεση της να επιστρέψει στο πόστο της στο πολυκατάστημα, άρα μία από τις δύο νέες πωλήτριες, Στέλλα ή Ευδοξία θα πρέπει να απολυθεί. Έτσι λοιπόν,η Στέλλα, αδυνατώντας να φανταστεί το ενδεχόμενο αποχώρησής της, επιλέγει να προβεί σε έναν ύπουλο τρόπο απομάκρυνσης της Ευδοξίας. Κρύβει ένα ακριβό άρωμα στην τσέπη της συναδέλφου της, προκειμένου να κατηγορηθεί για κλοπή και να απολυθεί…

Και η Νέλλυ, όμως υλοποιεί το σκοτεινό σχέδιο του Σίμου. Παρασύρει τον Πάρη στο διαμέρισμά της, τον ναρκώνει και με το υποκριτικό της ταλέντο τον καταγγέλλει για βιασμό κι έτσι εκείνος συλλαμβάνεται.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Νικολέτα κατηγορεί τη Μιράντα για την απόφασή της να μην προχωρήσει στην επέμβαση όπως της είχε υποσχεθεί και εύχεται να μην την είχε γνωρίσει ποτέ. Τότε, η Μιράντα γεμάτη ενοχές αποφασίζει τελικά να της χαρίσει το νεφρό της… Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Φώτης, για να προστατεύσει τη ζωή της, προτείνει στην Μιράντα να πάρει εκείνος τη θέση της και να δωρίσει το δικό του νεφρό στη Νικολέτα.