Η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» επιστρέφει με καταιγιστικές εξελίξεις και τον Πάρη να κατηγορεί τον εαυτό του και να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Πάρης πληροφορείται ότι η Αμαλία μίλησε στην αστυνομία για τον βιασμό που υπέστη και νιώθει ανησυχία για το μέλλον. Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αναζητά τη Νέλλυ, η οποία έχει πληρωθεί για να πει ψέματα. Την παρακαλεί να του αποκαλύψει την αλήθεια για το συμβάν, αλλά αντιμετωπίζει τη σιωπή της. Ο Πάρης, που νόμιζε πως είχε ξεφύγει από τις σκιές του παρελθόντος, τώρα κατηγορεί τον εαυτό του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη για τις πράξεις του.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος προσεγγίζει τον Ρένο, και οι δυο τους αποφασίζουν να εξομολογηθούν τα πάντα. Καθώς συζητούν, η αλήθεια αρχίζει να έρχεται στο φως. Ο Ρένος παραδέχεται πως έχει συναντήσει τη Νέλλυ σε ένα θίασο, επιβεβαιώνοντας του όμως ότι ο Σίμος δεν είχε γνώση του περιστατικού.

Καθώς η Όλγα και η Γεωργία μαθαίνουν αυτά τα νέα, ο Πάρης συνειδητοποιεί ότι ο Σίμος επιχείρησε να τον παραπλανήσει, χρησιμοποιώντας μια ηθοποιό για να τον παγιδεύσει. Αποφασίζει, συνεπώς, να αναζητήσει τον Σίμο και να τον προειδοποιήσει ότι θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.