Οι εκπλήξεις και η αγωνία συνεχίζονται στη σειρά της Μάγισσας, καθώς αναμένεται ένας συγκλονιστικός φόνος μετά τις γιορτές…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Το TV24 αναφέρει ότι στα πρώτα επεισόδια του 2024 θα μάθουμε πως η Γερακάρισσα Κυπριανή είναι η δολοφόνος της Αναχίτ, της μητέρας της Θεοφανώς. Επιπλέον, αποκαλύπτεται ότι η Θεοφανώ και ο Σπήλιος Γερακάρης είναι αδέλφια, αν και κανένας από τα δύο πρόσωπα δεν το γνωρίζει.

Σε προηγούμενα επεισόδια, είδαμε τον Μισέλ να βρίσκει σε ένα από τα σεντούκια του πατέρα του Σπήλιου κομμένα ξυλαράκια, παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούσε η Αναχίτ για τα μαγικά της.

Εκτός από τα ξυλαράκια, ο Μισέλ βρίσκει κι ένα γράμμα όπου ο Αντώνης Σκλαβούνος ζητάει περισσότερες πληροφορίες για την Αναχίτ, όπως του είχε ζητήσει η Κυπριανή. Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε σε flashback πώς η Κυπριανή βρήκε την Αναχίτ και ότι το όραμα της Θεοφανώς, που είδε τη μητέρα της να καίγεται, ήταν πραγματικό.

Η Κυπριανή, η επιβλητική γυναίκα της οικογένειας Γερακάρη, ανακάλυψε πως η Αναχίτ είχε ειδύλλιο με τον σύζυγό της και περίμενε παιδί από αυτόν. Δεν άντεξε τη ζήλια της, έψαξε παντού για να τιμωρήσει την Αναχίτ και το μωρό, όμως κατάφερε να βρει μόνο την Αναχίτ, την οποία σκότωσε με φοβερό τρόπο, καίγοντάς τη ζωντανή.