Ο Γιωργίκης έχει αποφασίσει να προχωρήσει στον γάμο του με την Ιουλία και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον σταματήσει. Αφού επισημοποιεί τον αρραβώνα τους, προχωρά στην ανακοίνωση του γάμου του μέσα στην εβδομάδα, κάτι που προκαλεί υποψίες στη Χάδω…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Αναρωτιέται αν ο αδελφός της βιάζεται να παντρευτεί λόγω εγκυμοσύνης της Ιουλίας. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος βρίσκει ηρεμία στη συντροφιά του μοναχού Επιφάνειου, δηλαδή του Ανέστη. Είναι ο βιολογικός πατέρας του, Ο άνθρωπος που τελικά καταφέρνει να απαλύνει την ψυχή του.

Ο Γιωργίκης φοβάται την αντίδραση του Χρήστου όταν μάθει για τον επικείμενο γάμο του και ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τίποτα. Ωστόσο, η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια. Καθώς η οικογένεια Σκούταρη φτάνει στο αρχοντικό του, εμφανίζεται απρόσμενα ο… Χρήστος!

Ο Γιωργίκης αναστατώνεται καθώς συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν μπορεί να αποφύγει την αλήθεια. Του ομολογεί ότι πρόκειται να παντρευτεί την Ιουλία, η οποία από τη μεριά της, παρατηρεί πατέρα και γιο και για πρώτη φορά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αρχίζει να βλέπει με συμπάθεια τον Γιωργίκη, καθώς διαπιστώνει πόσο τρυφερός είναι με το παιδί του. Ωστόσο, δεν ξέρει ακόμα ότι έχει και μια άλλη πλευρά που είναι σκοτεινή…