Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Σάββας αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν του Παντελίδη, που θα αλλάξει τα δεδομένα. Ταυτόχρονα, ο Βασίλης και η Στέλλα βρίσκονται μπλεγμένοι σε έναν έντονο καβγά με επικίνδυνη κατάληξη, ενώ ο Παντελίδης σχεδιάζει κάτι καινούργιο για τη Λίνα και τον Όθωνα.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ξεσκεπάζει τον Παντελίδη

Ο Σάββας ανακαλύπτει ένα κρίσιμο μυστικό από το παρελθόν του Παντελίδη, το οποίο θα επηρεάσει την εξέλιξη των γεγονότων. Στην Κρήτη, η Ειρήνη αντιμετωπίζει μια έκπληξη όταν αντικρίζει τον Πέτρο, έτοιμο να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον εαυτό του. Παράλληλα, ο παπά Γρηγόρης ζητά συγχώρεση από τη Λαμπρινή για την απώλεια της πίστης της. Ο Πέτρος επισκέπτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Στελή, με σκοπό να της εκμυστηρευτεί τα πάντα για τον εαυτό του και τον Ιπποκράτη.

Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης αποφασίζει την τύχη του σχετικά με την πρόταση του Παντελίδη, ενώ η Στέλλα εκφράζει τις ανησυχίες της στον Σάββα σχετικά με τη μητρότητα. Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει πληροφορίες για την παρουσία του Πέτρου στην Κρήτη, όπου βρίσκεται και η Ειρήνη. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης και η Πολυξένη επιστρέφουν ξαφνικά στην Αθήνα, αναγκάζοντας τη Λίνα να αποκαλύψει την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ