Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν είναι αρκετός για να φέρει τη χαρά στη γειτονιά του Παράδεισου. Η Βικτώρια φοβάται τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του Αποστόλη και ζητά από τον Χρήστο να συμβιβαστεί μαζί του στο θέμα της περιουσίας της Όλγας. Η Μιράντα, ζητά από τον Σίμο να συναντηθούν, κρυφά από όλους, για να του ζητήσει μια χάρη.

Ο Παράδεισος των κυριών Επόμενα Επεισόδια 60-61-62-63-64

Τα επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα από 18 έως 22/12. Το pythia.gr έχει όλα τα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις του 2ου κύκλου της σειράς.

Ο Παράδεισος των κυριών Επόμενα Επεισόδια 60-61-62-63-64

Παράδεισος Kυριών 18/12 Επεισόδιο 60

Η Μιράντα φεύγει από το νοσοκομείο κι ο Ντίνος την αναζητά, πανικόβλητος για το τι μπορεί να της έχει συμβεί. Ψάχνει να την βρει, εκείνη όμως έχει πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα…

Η Αμαλία, κλαίγοντας στην αγκαλιά της, της ζητά μια χάρη που φέρνει την Μιράντα μπροστά σε ένα τρομακτικό δίλλημα. Η Δωροθέα συλλαμβάνεται… Άραγε, πώς θα δικαιολογήσει τις πράξεις της στην αστυνομία στην κατάθεση που θα δώσει και τι θα σημαίνει αυτό για την σχέση της με τον Μάρκο;

Η Αμαλία ακούει τον Χριστόφορο να ρωτά την Βικτώρια κάτι, σε σχέση με τον Άγη, που θα την κάνει να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της. Η Μιράντα πηγαίνει και βρίσκει έναν άνθρωπο από το παρελθόν και του ζητά να την βοηθήσει…

Παράδεισος Kυριών 19/12 Επεισόδιο 61

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν είναι αρκετός για να φέρει τη χαρά στη γειτονιά του Παράδεισου. Δεν είναι μόνο ο Βλησσάρης, που τον παράτησε η γυναίκα του, αλλά και η Φωφώ που ξαναζεί τον ίδιο εφιάλτη με τον βίαιο άντρα της. Ο Ντίνος μαθαίνει από τη Νικολέτα την απόφαση της Μιράντας να μη προχωρήσει στην επέμβαση της μεταμόσχευσης.

Την ίδια στιγμή η Μιράντα απελπισμένη έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της Μάγιας. Εκεί ο Φώτης της συμπαραστέκεται και της ανοίγει την αγκαλιά του, όπως παλιά.

Η Βικτώρια φοβάται τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του Αποστόλη και ζητά από τον Χρήστο να συμβιβαστεί μαζί του στο θέμα της περιουσίας της Όλγας. Το ίδιο και η Δωροθέα προσπαθεί να κάνει σύμμαχο της τον Αποστόλη για να βάλει στο χέρι την περιουσία της αδελφής της. Οι μάσκες έπεσαν και οι εκβιασμοί είναι ωμοί. 

Παράδεισος Kυριών 20/12 Επεισόδιο 62

Ο Ντίνος βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση με τα νέα δεδομένα. Προσπαθεί να βρει συμπαράσταση και βοήθεια από κάπου, όμως είναι πολύ μόνος του καθώς κανένας δεν τον βοηθά να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Ο Σίμος είναι αποφασισμένος να εξαλείψει όλους τους εχθρούς του. Με τον έναν τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί και είναι ικανοποιημένος απ’ το πώς εξελίσσονται…

Πλέον εστιάζει σ’ αυτόν που φοβάται ότι μπορεί να του κάνει πιο άμεσα κακό… Η Μιράντα φαίνεται να επιμένει στην απόφαση της, όσο κι αν η Αμαλία την παρακαλά για το αντίθετο… Όμως μία ακόμη κίνηση που θέλει να κάνει φέρνει την Αμαλία σε πολύ δύσκολη θέση. 

Παράδεισος Kυριών 21/12 Επεισόδιο 63

Η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι που μένουν με τον Ντίνο, να μαζέψει τα πράγματα της και να φύγει. Εκεί, όμως, θα συναντήσει κάποιον που θα κάνει τα πάντα για να την μεταπείσει… Ο Πάρης χαρούμενος, ετοιμάζεται να πουλήσει το πρώτο του διαμέρισμα.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όπως φαίνονται… Πίσω από το πρόσωπο της υποτιθέμενης αγοράστριας, κρύβεται μια πληρωμένη ηθοποιός που βοηθάει να τον μπλέξουν ανεπανόρθωτα…

Ο Σωτήρης αποκαλύπτει στην Όλγα κάτι, σε σχέση με το κοντινό παρελθόν του Αποστόλη, που την κάνει έξαλλη για άλλη μια φορά και αποφασίζει να τον επισκεφτεί στο κρατητήριο.

Η Μιράντα, ζητά από τον Σίμο να συναντηθούν, κρυφά από όλους, για να του ζητήσει μια χάρη. Εκείνος, θα της αντιπροτείνει κάτι, που αν η Μιράντα το δεχτεί, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο…

Παράδεισος Kυριών 22/12 Επεισόδιο 64

Παραμονή Χριστουγέννων στο λαμπερό πολυκατάστημα και όλοι έχουν τους λόγους τους να είναι μελαγχολικοί. Πολλοί στερούνται τους αγαπημένους τους, αλλά έχουν παρηγοριά την οικογένεια του Παραδείσου.

Η Νέλλυ ολοκληρώνει το σχέδιο του Σίμου και ο Πάρης συλλαμβάνεται. Η Γεωργία ενημερώνει ότι θα επιστέψει σύντομα στη θέση της στον Παράδεισο και αυτό σημαίνει ότι μια από τις νέες πωλήτριες, η Στέλλα ή η Ευδοξία, θα πρέπει να φύγει. Τι θα σκαρφιστεί η Στέλλα για να εξασφαλίσει την θέση της στον Παράδεισο;

Η Νικολέτα κατηγορεί την Μιράντα για την απόφαση της να μη προχωρήσει στην επέμβαση και εύχεται να μη την είχε γνωρίσει ποτέ. Η Μιράντα νιώθει ενοχές και αποφασίζει τελικά να κάνει το δώρο ζωής στη Νικολέτα. Μια κίνηση όμως του Φώτη έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.