Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Δαμιανή θα επιδείξει την αδίστακτη φύση της για μια ακόμη φορά, αυτή τη φορά επιβάλλοντας νέα εμπόδια στην Θεοφανώ.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Δαμιανή δείχνει το αδίστακτο πρόσωπο της

Ο Μάρκος επέστρεψε στον Πύργο των Λασκαραίων, συνοδευόμενος από τη Θεοφανώ και το μωρό. Όμως, η επιστροφή της θα φέρει νέα προβλήματα. Η Μεταξία και η Δαμιανή επιθυμούν την καταστροφή της Θεοφανώς. Η Δαμιανή, ιδίως, ωθεί τον Μιχαήλ να πείσει τον Μάρκο να αποδείξει τη Θεοφανώ, καθώς η παρουσία της δημιουργεί μόνο προβλήματα. Ο Μάρκος αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη διεύρυνση των Γερακάρηδων, οι οποίοι αφαιρούν όλες τις συνεργασίες του. Ωστόσο, ο πόλεμος μεταξύ των δύο οικογενειών είναι πλέον αναπόφευκτος.

“Γέννησε τον εγγονό μας, τον έχουμε, είναι καλά, τώρα πρέπει να φύγει. Έτσι είχαμε συμφωνήσει,” αναφέρει η Δαμιανή στον Μιχαήλ. Η Θεοφανώ θα βρει τον εαυτό της στο στόχαστρο, και η Δαμιανή παίζει το τελευταίο της χαρτί. Θα επιτύχει; Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος απέναντι στις νέες απειλές; Θα παραμείνει η Θεοφανώ πιστή στο πλάι του; Ποιος θα κερδίσει στον αγώνα εξουσίας που εκτυλίσσεται μεταξύ των οικογενειών; Και ποιος, εν τέλει, θα καταφέρει να κρατήσει τον έλεγχο της κατάστασης σε αυτόν τον ανήσυχο κόσμο;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ