Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Όλγα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα απρόσμενο πρόβλημα όταν ανακαλύπτει πως όλα της τα ακίνητα έχουν αγοραστεί από τον Χρήστο. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος βρίσκεται σε ένα δίλημμα σχετικά με τη σχέση του με τη Δωροθέα. Δεν ξέρει εάν πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί ή να δώσει μια νέα ευκαιρία στον εαυτό του, προσπαθώντας να πείσει τη Δωροθέα για τις προθέσεις του.

«Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να με πιστέψεις. Η Πιπίτσα βρίσκεται στο σπίτι μόνο για τη Γεωργία και το μωρό», της εξηγεί. Παράλληλα, η Πολυξένη προσπαθώντας να βρει δουλειά, κινδυνεύει να μπλέξει σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς η Μάγια της λέει να εργαστεί στο «Μπραζίλ» ως καθαρίστρια, αλλά ο Φώτης που την καλοβλέπει έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το ένστικτο της Ζηνοβίας διώχνει την αστυνομία από τον «Παράδεισο» και σώζει την Λιζέτα. Η προσπάθειά της, ωστόσο, να μεταβεί από το κατάστημα στο αεροδρόμιο αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια. Ο Σίμος βλέπει την Λιζέτα και μαθαίνει ότι είναι πρώην σύζυγος του Παπακώστα. Ταυτόχρονα, η Βικτώρια βρίσκεται αντιμέτωπη με τα ψέματά της.

«Τι είναι αυτό πάλι; Πώς εμφανίστηκε άλλη κόρη για τη Μιράντα; Δεν είναι η Αμαλία; Πάλι ψέματα, Βικτώρια; Απαιτώ να μάθω την πάσα αλήθεια», λέει έξαλλος ο Χριστόφορος, ενώ η Αμαλία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Η Βικτώρια, για ακόμα μία φορά βρίσκει τρόπο να τα μπαλώσει: «Η Μιράντα είναι η μητέρα της Αμαλίας. Τι ήθελες να κάνω, Χριστόφορε; Έπρεπε να μας προστατεύσω. Ο Παπακώστας άρχισε να με εκβιάζει, Μήπως θέλατε να του πω την αλήθεια;», απαντάει.

Λίγο αργότερα, ο Σίμος συναντά την Αμαλία, που φαίνεται στενοχωρημένη και της ζητά να μοιραστεί τα συναισθήματά της μαζί του. Η Αμαλία, όμως, παραμένει σιωπηλή και ο Σίμος, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, απογοητευμένος, την ρωτάει: «Αμαλία πες μου, υπάρχει νόημα να είμαστε πια μαζί, εφόσον δεν μπορούμε να μοιραστούμε ούτε τις χαρές ούτε τις λύπες μας;».