Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η εξαφάνιση της Μαργέτας έχει συγκλονίσει τους πάντες και παρά τις ατελείωτες προσπάθειες, δεν βρίσκεται κανένα ίχνος της. Ο Στέφανος, ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα είναι σε κατάσταση αγωνίας και αναστάτωσης, με τον καθένα να αντιμετωπίζει το θέμα με τον δικό του τρόπο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Το Κιάρι ντύνεται στα μαύρα

Οι προσπάθειες αναζήτησης δεν έχουν φέρει αποτελέσματα μέχρι στιγμής, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αγωνία. Τελικά, ο γιος της Μαργέτας βρίσκει το πτώμα της. Η σκηνή αυτή σοκάρει τον Ιάσονα, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ό,τι συμβαίνει είναι αληθινό.

Ο γιος της Μαργέτας φορτώνει τον εαυτό του με ενοχές για τον τρόπο με τον οποίο της αντιμετώπισε και για όλες τις σκευωρίες που είχε δημιουργήσει εναντίον της. Τώρα, δεν μπορεί πλέον να ζητήσει συγγνώμη από αυτήν και πληρώνει το βάρος των ενοχών του.

Το Κιάρι ντύνεται στα μαύρα, αποτυπώνοντας το θρήνο της απώλειας. Η Γεωργία, η οποία θεωρούσε τη Μαργέτα σαν μητέρα της, βρίσκεται σε βαθιά αδιέξοδο, όπως και η Αλεξάνδρα, οι οποία είχε αναπτύξει στενή σχέση με τη Μαργέτα.

Ο Στέφανος είναι συντριμμένος, αφού αντιμετωπίζει τον χαμό του μεγάλου έρωτα της ζωής του. Ούτε ο ίδιος μπορεί να πιστέψει ότι όλα αυτά είναι πραγματικότητα, και αντιμετωπίζει ένα αδιέξοδο από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή.

Η κηδεία της Μαργέτας είναι μια τελετή γεμάτη θλίψη, με το πέπλο του πένθους να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή. Το Κιάρι βυθίζεται σε οδύνη, πόνο και αμέτρητα ερωτηματικά.

Κανένας δεν μπορεί να δεχτεί την αλήθεια ότι η Μαργέτα Δεμερτζή, αυτή η ισχυρή και δυναμική γυναίκα, δεν είναι πια εν ζωή. Η απώλεια της αφήνει ένα μεγάλο κενό στο Κιάρι, και ο Στέφανος με τον Ιάσονα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, δεσμεύονται να βρουν τον δράστη που ευθύνεται για αυτήν την τραγωδία.