Η Μεσσήνη ντύνεται στα μαύρα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Σκληρές εξελίξεις γεμάτες πόνο έρχονται στα επόμενα κεφάλαια της σειράς του OPEN, «Έρωτας Φυγάς», καθώς ο Μάρκος χάνει τη ζωή του και η Μεσσήνη βυθίζεται στο πένθος.

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα, ζουν πλέον ευτυχισμένοι μακριά από εμπόδια και προβλήματα. Ωστόσο, η ηρεμία τους διαταράσσεται ξαφνικά όταν ο Μάρκος λαμβάνει ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από την Ευγενία, η οποία πανικόβλητη τον ενημερώνει ότι το παιδί τους έχει πέσει από τον καναπέ και έχει χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι του.

Ο Μάρκος παρατάει τα πάντα, επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του και φεύγει βιαστικά. Κατά τη διαδρομή, όμως, χάνει τον έλεγχο του οχήματος, και τα φρένα αρνούνται να ανταποκριθούν. Τη ίδια στιγμή, ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα βρίσκονται στην αντίθετη κατεύθυνση και βλέπουν το αυτοκίνητο του Μάρκου να πέφτει σε μια πλαγιά.

Ο Ιάσονας, έντρομος τρέχει να απεγκλωβίσει τον Μάρκο από τα συντρίμμια και αμέσως τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η κατάσταση του Μάρκου είναι πολύ σοβαρή και τελικά αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Αλεξάνδρας και όλη η Μεσσήνη ντύνεται στα μαύρα…