Σασμός: ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά, βλέπει σε μια στροφή του δρόμου το αυτοκίνητο της μητέρας του με αυτή να έχει πέσει πάνω στο τιμόνι χωρίς τις αισθήσεις της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Μαθιός σώζει τον Νικηφόρο…

Ο ήχος από το όπλο που βρίσκεται στα χέρια του Νικηφόρου είναι εκκωφαντικός στη σειρά Σασμός. Η κάμερα παγώνει πάνω στον Μαθιό, ο οποίος κοιτάζει το τραύμα που του δημιούργησε η σφαίρα…και ξαφνικά ο χρόνος φαίνεται να παγώνει.

Σύμφωνα με το Τν24, μια από τις πρώτες σκηνές που θα παρακολουθήσουμε την επόμενη σεζόν, είναι ο Μαθιός Σταματάκης πεσμένος κάτω, αιμορραγώντας ακατάπαυστα. Η σφαίρα του Νικηφόρου τον βρίσκει στην κοιλιά, αλλά εκείνος, παρά τον πόνο και τα αίματα που κυλούν, δεν σταματά να φωνάζει στον γιο της Βασιλικής να φύγει προκειμένου να γλιτώσει. Ο Νικηφόρος δεν απαντά. Μόνο κάνει ό,τι του λέει. Τρέχει στο αυτοκίνητο και φεύγει από το μαντρί όσο πιο γρήγορα μπορεί, πριν κανείς προλάβει να φτάσει στο σημείο όπου άκουσε τον πυροβολισμό.

Αυτή τη στιγμή, ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά, βλέπει σε μια στροφή του δρόμου το αυτοκίνητο της μητέρας του με αυτή να έχει πέσει πάνω στο τιμόνι χωρίς τις αισθήσεις της.

Δεν μπορεί να φανταστεί ότι υπάρχει περίπτωση η μητέρα του να μην τον κοιτάξει ξανά ή να μην τον αγκαλιάσει. Ευτυχώς, έρχεται γρήγορα ένα ασθενοφόρο και μεταφέρει τη Βασιλική στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπιστώνουν ότι πέρα από τα τραύματα από το τρακάρισμα, είναι καλά.
Επιστρέφοντας στο μαντρί και με προσεκτικές κινήσεις, ο Μαθιός σβήνει τα αποτυπώματα του Νικηφόρου από το όπλο και στη συνέχεια το πιάνει για να δημιουργήσει τα δικά του.

Λίγο αργότερα θα υποστηρίξει σε εκείνους που θα τον σώσουν και θα τον πάνε στο νοσοκομείο ότι ο πυροβολισμός ήταν ατύχημα. Θα πει ότι ευτυχώς ήταν μόνος και δεν τραυμάτισε άλλο άνθρωπο. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και τον πλήγωσε στην κοιλιά, θα πει στον Δημήτρη Μαραθάκη που θα του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.