Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Χριστόφορος είναι στο σπίτι του με την Ειρήνη. Η Ειρήνη τον ρωτάει, αν θυμήθηκε κάτι άλλο σε σχέση με τη Βαγγελιώ και το φόνο του Νικήτα…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 42

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος αποφασίζει να κάνει μια κίνηση για να βοηθήσει το Φίλιππο. Το ίδιο κι η Έλενα, που μετά την εισβολή του Χριστόφορου στο σπίτι της, αποφασίζει να ψάξει για συμμάχους εναντίον του.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 6/9 Επεισόδιο 42

Η Έλενα ζητάει απ΄ τη Σοφία να πάνε μαζί στην αστυνομία να πουν ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου. Δε μπορεί να πάει μόνη της, γιατί δεν έχει αποδείξεις και δε θα την πιστέψει κανείς. Η Σοφία, όμως, διστάζει να το κάνει.

Ο Μάρκος με την Κρίστια πηγαίνουν στο σπίτι της Χλόης και του Παύλου για το δείπνο. Με το που φτάνουν, όμως, ο Παύλος αιφνιδιάζει την Κρίστια.

Ο Άρης, απελπισμένος, μη βλέποντας λύση στην κατάσταση, σκέφτεται να πάρει τη Λουίζα να φύγουν. Η Μαρήλια προσπαθεί να τον πείσει να μιλήσουν με τον Άλκη, αλλά, ο Άρης δε θέλει.

Η Λουίζα τηλεφωνεί στο Θέμη και του λέει ότι είναι σ΄ ένα ξενοδοχείο κι ότι είναι καλά. Ο Θέμης, πολύ ανήσυχος γι΄ αυτήν, την παρακαλεί να του πει πού είναι το ξενοδοχείο.

Ο Χριστόφορος είναι στο σπίτι του με την Ειρήνη. Η Ειρήνη τον ρωτάει, αν θυμήθηκε κάτι άλλο σε σχέση με τη Βαγγελιώ και το φόνο του Νικήτα. Ο Χριστόφορος δεν έχει θυμηθεί τίποτα άλλο, αλλά, όταν διαβάζει το τελευταίο κομμάτι του ημερολογίου της Βαγγελιώς, συμβαίνει κάτι αλλόκοτο, που τον αφήνει άφωνο.

Η Λουίζα, πάνω στην απελπισία της, αποφασίζει να γυρίσει σπίτι της κι ο Θέμης την πάει με το αυτοκίνητο του. Μόλις φτάνουν, όμως, βρίσκονται αντιμέτωποι με κάτι ζοφερό, που θ΄ αλλάξει για πάντα τη ζωή και τη σχέση τους.