Η Εύα αποφασίζει να ψάξει προσεκτικά για να βρει την σύνδεση που έχει ο Μαθιός με τον θανάτου του αδερφού της. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Παύλος αναγκάζεται να απειλήσει την Εύα

Όπως θα διαπιστώσουμε περαιτέρω στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», η Εύα αποφασίζει να ψάξει προσεκτικά για να βρει την σύνδεση που έχει ο Μαθιός με τον θανάτου του αδερφού της, την ίδια ώρα ο Παύλος αναγκάζεται να την απειλήσει. Την καλεί να εγκαταλείψει την Κρήτη, ειδάλλως…

Στην προσπάθειά της να ξετυλίξει το νήμα της υπόθεσης, η Εύα ετοιμάζεται να ανατρέξει σε κάθε λεπτομέρεια για να επιβεβαιώσει αν ο Μαθιός φέρει ευθύνη για τον θάνατο του Ευθύμη. Έτσι συνεργάζεται με τον Βαγγέλη, και μαζί δημιουργούν ένα ραδιούργο σχέδιο εις βάρος του Σταματάκη.

Παρακολουθώντας τη σύμπραξη της Εύας και του Βαγγέλη, ο Τάσος φροντίζει να ενημερώσει τον Παύλο. Ο τελευταίος της λέει ότι ο Μαθιός δεν είναι ένοχος και πως οι ενέργειές της κατά του Σταματάκη δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Η Εύα δεν τον ακούει, και προσπαθεί να αποκαταστήσει το όνομα του αδερφού της παρά τα σκοτεινά μονοπάτια που βάδισε στο παρελθόν. Ο Παύλος στη σειρά «Σασμός» την προειδοποιεί να φύγει από την Κρήτη, και της λέει πως αν αποκαλυφθεί η ενοχή του Μαθιού για τον θάνατο του Στεφανή, θα αποκαλύψει την κρυμμένη της ταυτότητα.

Και τότε εκείνη του απαντάει ότι προδίδει τον Ευθύμη «Εκείνος σε αγαπούσε, σε έκανε διάδοχό του και εσύ απλά τον πέταξες…»