Το μυστικό της Θεοφανώς γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Η Μεταξία βρίσκει καταφύγιο στους Γερακάρηδες

Η Θεοφανώ, αποφάσισε να κουκουλώσει την εγκυμοσύνη με το να παντρευτεί τον Φρίξο. Ωστόσο, το μυστικό της γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο, προκαλώντας αντιδράσεις. Η αποκάλυψη αυτή οδηγεί τον Μιχαήλ στο να επισπεύσει τον γάμο, ενώ ο Μάρκος καταβάλλει κάθε προσπάθεια να τον εμποδίσει.

Στον πύργο των Γερακάρηδων, η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση κατά της οικογένειας που προσπαθεί να της κλείσει το στόμα, ενώ ο Μισέλ βάζει σε εφαρμογή ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο για τον θησαυρό τους: συμμετέχει με την Σκεύω, με την οποία αναπτύσσεται ένας παράνομος δεσμός.

Στο μεταξύ ο Μάρκος, αποφασίζει να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς στη Δαμιανή, λέγοντας της ότι πρέπει να εμποδίσει τον γάμο και ότι είναι ο πατέρας αυτού του παιδιού. Η Δαμιανή τρελαίνεται και ανάμεσα τους ξεσπά άγριος καυγάς, με εκείνη να βγαίνει εκτός εαυτού.

Μετά την αποκάλυψη, η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι η Θεοφανώ πρέπει να αποχωρήσει από τον πύργο μόλις γεννήσει, όμως δεν βρίσκει υποστηρικτές.

Την ίδια στιγμή, μετά την αποκάλυψη του Μάρκου, η Μεταξία βρίσκει καταφύγιο στους Γερακάρηδες και κατηγορεί το Μάρκο ότι συναντιόντουσαν κρυφά και ότι εκείνη σκότωσε τον γιο της για να τον έχει μόνο δικό της.