Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο Μάρκος Λάσκαρης, ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες στη σειρά, βρίσκεται σε μια κατάσταση που θα τον οδηγήσει στην απώλεια κάθε του προσδοκίας. Οι ανατροπές που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικές, καθώς θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την άκρως επώδυνη αποκάλυψη ότι η Θεοφανώ αγαπάει μόνο τον Αντρέι.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Διπλό χαστούκι για το Μάρκο

Από τη στιγμή που η Θεοφανώ δηλώνει στον Μάρκο πως δεν νιώθει ερωτικά για εκείνον, η ζωή του αρχίζει να καταρρέει ανεπανόρθωτα. Ο Μάρκος, που έχει δείξει ανικανότητα ως καπετάνιος και έχει κάνει πολλά λάθη, βλέπει τη σχέση Τζανή – Μεταξίας να του φέρνει ακόμα περισσότερα προβλήματα. Η προδοσία του Τζανή και οι εσωτερικές του συγκρούσεις τον οδηγούν σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Η ανακάλυψη του δολοφόνου του γιου του πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στην ψυχή του, ενώ ο θάνατος της Πολυξένης αποτελεί το τελευταίο χτύπημα στην αξιοπρέπειά του.

Όλα αυτά τον καθιστούν ακόμα πιο ευάλωτο και απογοητευμένο. Η ανακάλυψη ότι η Θεοφανώ ερωτεύτηκε τον Αντρέι ανατρέπει κάθε του προσδοκία. Η συνομιλία με τη Θεοφανώ αποκαλύπτει τα πάντα. Αντιμετωπίζει τον τοίχο των ενοχών του και κατανοεί πως έχει πληγώσει την καρδιά της. Ακούει τα λόγια που του στοιχίζουν την τελευταία του ελπίδα: “Μόνο τον Αντρέι αγαπώ”. Στα προσεχή επεισόδια, θα δούμε τον Μάρκο να αντιμετωπίζει μια σειρά από προκλήσεις. Πολεμάει για την επιβίωσή του, μακριά από τον πύργο και μακριά από την οικογένειά του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κρίση και αναρωτιέται αν θα καταφέρει να ξαναβρεί τη δύναμή του. Σε αυτό το σημείο, η ιστορία παίρνει μια στροφή ανατροπής. Ο Μάρκος αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του, ενώ η αγάπη του Αντρέι για την Θεοφανώ αποτελεί το μόνο φως στον σκοτεινό του κόσμο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ