Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Βικτώρια έρχεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς τα πτώματα της Λιζέτας και του Άγη έρχονται στο προσκήνιο. Μια αγνώστου ταυτότητας φωνή επικοινωνεί με τον Σωτήρη, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη μιας συνωμοσίας που οδηγεί στη Βικτώρια, ενώ παρέχει οδηγίες για το πτώμα του Άγη, συμπεριλαμβανομένου του πτώματος της Λιζέτας.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Καρφώνει την Βικτώρια

Οι αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο του εγκλήματος, αντιμετωπίζοντας μια σοκαριστική εικόνα – δύο νεκροί. Η ανακοίνωση του ευρήματος δημιουργεί πανικό, και ο Σωτήρης αιτεί ιατροδικαστική έρευνα. Καθώς υποψιάζονται πως το ένα πτώμα μπορεί να είναι του Άγη, καλούνται οι οικογένειες των εμπλεκομένων. Η οικογένεια Μπουραντά βρίσκεται αντιμέτωπη με τον φόβο και την αγωνία καθώς περιμένουν την αναγνώριση.

Οι εκφράσεις ανησυχίας αντικατοπτρίζονται στα πρόσωπα τους καθώς ελπίζουν πως το νεκρό άτομο δεν είναι ο Άγης. Ενώ η Βικτώρια δείχνει να συμπαρασύρεται από τη θλίψη, στο μυαλό της καταστρώνει το επόμενο της βήμα για να γλιτώσει την φυλακή ακόμη μια φορά. Περνούν οι ώρες και ολοκληρώνεται η αναγνώριση, η οικογένεια του Άγη είναι συντετριμμένη. Το πένθος κυριαρχεί, ενώ το ιατροδικαστικό πόρισμα αποκαλύπτει πως και οι δύο δολοφονίες εκτελέστηκαν με το ίδιο όπλο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ