Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη στα επόμενα επεισόδια της σειράς βιώνει μια εφιαλτική στιγμή. Ο Ιπποκράτης αναγκάζει μια μαία να πει ψέματα, λέγοντας ότι το παιδί της Ειρήνης είναι νεκρό. Κινδυνεύοντας στα επερχόμενα επεισόδια, η Ειρήνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το Ναυάγιο – Υλοποιεί το σατανικό σχέδιο του Ιπποκράτη

Μια μαία, η Μαριάννα Γκολφοπούλου, επισκέπτεται το σπίτι του Ιπποκράτη και κερδίζει την εμπιστοσύνη της Ειρήνης για να την προετοιμάσει για τη γέννηση του παιδιού της. Ωστόσο, τα πραγματικά κίνητρά της παραμένουν κρυφά. Η Μαριάννα, πλήρως αποφασισμένη και έτοιμη για δράση, αναλαμβάνει μια αποστολή με ακρίβεια και αποφασιστικότητα. Όταν η Ειρήνη γεννάει, η μαία εκτελεί το αποτρόπαιο σχέδιο του Ιπποκράτη: παίρνει το παιδί και το δίνει στη Στέλλα, η οποία έχασε το παιδί της κατά τη γέννηση.

Αυτή η ανελέητη πράξη συνιστά ένα βαθύτατο χτύπημα για την Ειρήνη. Η Ειρήνη βυθίζεται στον πόνο και την απογοήτευση. Καθώς χτυπήματα της μοίρας συνεχίζονται, αναρωτιέται πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ο άνθρωπος που πίστευε πως γνώριζε καλά. Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτεται ως ένας άνθρωπος που προκαλεί καταστροφή χωρίς ενδοιασμούς. Η Ειρήνη αντιμετωπίζει τώρα μια δύσκολη αλήθεια: ο άνθρωπος που αγάπησε και εμπιστεύθηκε αποδεικνύεται να είναι ένας ψεύτης και ένας καταχραστής της εμπιστοσύνης της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ