Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία ενωμένοι για να βρουν το παιδί τους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Αρετή εκτός ορίων….

Στον τρίτο κύκλο της σειράς, η σχέση μεταξύ Στάθη και Ιουλίας εξελίσσεται. Παρότι ήταν σε αντιπαράθεση, με την Ιουλία να αποφεύγει κάθε επαφή με τον Στάθη, κάτι νέο έρχεται, σύμφωνα με το TiVi ΣΙΡΙΑΛ,να τους φέρει κοντά: το παιδί τους.

Υπάρχει ένα κρυμμένο μυστικό για την Ιουλία. Όταν χώρισε με τον Στάθη, βρισκόταν στην Αθήνα και ήταν έγκυος. Η εγκυμοσύνη της παρέμενε άγνωστη σε όλους και ήταν κάτι που επιθυμούσε να ξεχάσει. Όμως, τα σχέδια της ανατρέπονται όταν ανακαλύπτει ότι το παιδί της είναι ακόμη ζωντανό. Η Ιουλία είχε αποφασίσει να μην πει τίποτα στον Στάθη για το ατύχημα που είχε με την φίλη της με την μηχανή, επειδή αυτός ήταν ο λόγος που δεν έζησε το μωρό τους. Όταν συνέβη το ατύχημα η Ιουλία ήταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είχε αιμορραγία. Έτσι πίστεψε ότι το μωρό πέθανε, το οποίο της το επιβεβαίωσε και ο γιατρός στο νοσοκομείο.

Η Ιουλία ανακαλύπτει ότι το κοριτσάκι της είναι ακόμα ζωντανό και ότι είχε πέσει θύμα ενός κυκλώματος για παράνομες υιοθεσίες. Αποφασίζει ότι πρέπει να εντοπίσει την 18χρονη κόρη της, ξεκινώντας μια αδιάκοπη αναζήτηση. Προτού προχωρήσει περαιτέρω, καλεί τον Στάθη στο σπίτι για να του αποκαλύψει κάτι σημαντικό.

Ο Στάθης φτάνει, ανυπόμονος να ακούσει τι έχει να του πει, αν και πλέον ελάχιστα μιλούν. Πάνω στην συζήτηση, η Ιουλία του λέει ότι: «Μπορεί το κοριτσάκι μας να είναι ακόμα ζωντανό», και ο Στάθης μένει άφωνος, απαντώντας: «Η κόρη μας». Στη συνέχεια, του εξηγεί τι έχει συμβεί μέχρι τώρα. Αφού ο Στάθης προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, της δίνει τον λόγο του ότι θα την στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια και ότι μαζί θα βρουν την κόρη τους.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η πληροφορία δεν θα παραμείνει κρυφή και η Αρετή σύντομα θα το μάθει, αντιδρώντας με οργή. Η Αρετή, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, θα επιτεθεί τόσο στον Στάθη όσο και στην Ιουλία, προσπαθώντας να τους δυσφημίσει σε όλη την περιοχή. Οι επόμενες σκηνές με την Αρετή θα είναι ιδιαιτέρως έντονες.