Στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ “Ο Παράδεισος των Κυριών” στον ALPHA TV, αναμένονται συναρπαστικές εξελίξεις. Η σειρά, που επιστρέφει από το νέο έτος, συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου, φέρνει νέα γεγονότα και ανατροπές.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Η Γεωργία ενημερώνει ότι σύντομα θα επιστρέψει στη θέση της στον Παράδεισο, πράγμα που σημαίνει ότι μία από τις νέες πωλήτριες, είτε η Στέλλα είτε η Ευδοξία, θα πρέπει να αποχωρήσει. Η Στέλλα, ωστόσο, ετοιμάζει ένα σχέδιο για να σωθεί και να απομακρύνει οριστικά την Ευδοξία, η οποία φαίνεται ανίκανη να αντιδράσει.

Επιπλέον, την παραμονή των Χριστουγέννων, το λαμπερό πολυκατάστημα γεμίζει με μελαγχολικές διαθέσεις. Πολλοί χαρακτήρες στερούνται των αγαπημένων τους, αλλά βρίσκουν παρηγοριά στην οικογένεια του Παραδείσου.

Την ίδια ώρα, η Νικολέτα εκφράζει τη δυσαρέσκειά της προς την Μιράντα για την απόφασή της να μην προχωρήσει στην επέμβαση, ευχόμενη να μην την είχε γνωρίσει ποτέ. Αυτή η στάση οδηγεί την Μιράντα να αισθανθεί ενοχές και τελικά αποφασίζει να προσφέρει το δώρο ζωής στη Νικολέτα. Ωστόσο, μια αναπάντεχη κίνηση του Φώτη έρχεται να ανατρέψει τα πάντα, προσθέτοντας ένταση και αγωνία στην πλοκή.