Ο Παράδεισος Των Κυριών – Όσο ο Μεμάς και ο Στέφανος ψάχνουν, όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουν τρόπο να ειδοποιήσουν το ζευγάρι. Όμως δεν προλαβαίνουν και ο Πάρης με τη Γεωργία συλλαμβάνονται, ενώ τους παίρνουν το παιδί. Ο Μάρκος και η Πιπίτσα φεύγουν έξαλλοι από το σπίτι των Βασιλείου και πηγαίνουν στο σπίτι του Χριστόφο ρου, όπου ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πώς μπορείς να στερείς από μια μάνα το παιδί της;

Μόλις φύγουν, η Μιράντα μοιράζεται τους προβληματισμούς της γι’ αυτό που έκανε ο Χριστόφορος: «Νομίζω ότι είναι πολύ σκληρό αυτό που έγινε με τη Γεωργία. Πώς μπορείς να στερήσεις από μια μάνα το παιδί της;», του επισημαίνει. Στο μεταξύ, ο Μεμάς και ο Στέφανος βρίσκουν τον Νοτόπουλο νεκρό και ενημερώνουν τους υπόλοιπους και την αστυνομία, ενώ η Πιπίτσα με την Ολγα μιλάνε γεμάτες αγωνία στο τηλέφωνο: «Ο, τι μάθουμε να ειδοποιήσουμε η μια την άλλη», συμφωνούν.

Ο Μάρκος κοιμάται στο σπίτι του Στέφανου για να μάθει αμέσως τα νέα σε περίπτωση που τους τηλεφωνήσει κάποιος και ο Αποστόλης στο σπίτι της Ολγας για να της συμπαρασταθεί. Την επομένη, οι αστυνόμοι πηγαίνουν στο σπίτι της Ολγας και τους ενημερώνουν για τον θάνατο του Νοτόπουλου: «Πιστεύω ότι τον σκότωσε ο Μπουραντάς», τους λέει ο Αποστόλης και αμέσως πηγαίνουν στο σπίτι του Χριστόφορου: «Πού βρισκόσασταν την ώρα του φόνου;», τον ρωτάνε. Στο μεταξύ, η Γεωργία αφήνεται ελεύθερη αλλά χωρίς το παιδί της, το οποίο το έχουν δώσει σε ορφανοτροφείο.

Η Γεωργία ρωτάει: «Πού θα δώσετε το παιδί μου;», αλλά δεν της λένε σε ποιο ορφανοτροφείο το πηγαίνουν. Αμέσως μετά πηγαίνει στους γονείς της και κλαίει για το μωρό της. Ο Πάρης κρατείται, επειδή βρισκόταν σε αναστολή: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να σε βγάλω», του λέει ο δικηγόρος του, οποίος συμβουλεύει και τους γονείς του: «Θα ισχυριστούμε ότι πήγε απλά επίσκεψη, αλλά πρέπει να απομακρύνετε τα πράγματά του από εκεί», τους τονίζει.

Η Όλγα μένει λίγο μόνη της με τον Πάρη και τον ενημερώνει για τον θάνατο του Νοτόπουλου, ενώ ο Πάρης της ζητά: «Να κάνεις ό,τι μπορείς για να πάρει πίσω η Γεωργία το παιδί της». Την ίδια ώρα, ο Μάρκος δεν μπορεί να εντοπίσει το παιδί σε κάποιο ίδρυμα και η Γεωργία τσακώνεται άσχημα με τη μάνα της κατηγορώντας την ότι αυτή φταίει που έμπλεξε με τους Μπουραντάδες και φεύγει από το σπίτι.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ