Η Μάγισσα επεισόδια – Η τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό, φέρνει μία ανατροπή που θα συζητηθεί. Η κεντρική ηρωίδα, η Δαμιανή, βιώνει ένα τραγικό τέλος που αφήνει τους θεατές με ανάμεικτα συναισθήματα.

Η Μάγισσα επεισόδια – Δυο θάνατοι σηματοδοτούν το τέλος

Η Δαμιανή, παρότι πάλευε για να προστατεύσει τους αγαπημένους της, βυθίζεται σε έναν ωκεανό μετανοίας. Συνειδητοποιεί τα λάθη της και αποφασίζει να τερματίσει τη ζωή της. Χρησιμοποιεί δηλητήριο, αναζητώντας μια αθόρυβη λύση για τη δική της κατάσταση. Όμως, η απόφασή της αποδεικνύεται ως ένας μοιραίος πύργος που καταρρέει πάνω της και τους αγαπημένους της. Η τραγική της αυτοκτονία σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς γεγονότων που θα καταστρέψουν την οικογένεια της. Ο Τζανής, αντιδρώντας με θυμό και εκδίκηση για τον χαμό της μητέρας του, καταλήγει και αυτός στο άδοξο τέλος του.

Αλλά η τραγωδία δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Η Μεταξία, δεν αντέχει τον πόνο του χαμού του αγαπημένου της και ακολουθεί το ίδιο μοιραίο μονοπάτι. Οι επιπτώσεις της αυτοκτονίας της Δαμιανής είναι καταστροφικές. Η οικογένειά της διαλύεται, ενώ οι επιζήσαντες, ο Μιχαήλ και ο Μάρκος, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τα ερείπια της ζωής τους. Καθώς προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, ανακαλύπτουν ότι η απώλεια της Δαμιανής σημαίνει το τέλος μιας εποχής για εκείνους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ