Φάρμα Δείτε την Τετάρτη 4/10 στις 21:00 στο 7ο Επεισόδιο

H πράσινη ομάδα έχασε την 1η Δοκιμασία Ασυλίας και ο αρχηγός της όρισε μονομάχο τον Άγγελο Σουλιώτη. Στη Δοκιμασία Επάθλου, η γαλάζια ομάδα κατάφερε ξανά να υπερισχύσει και επέλεξε δύο από τα τρία έπαθλα: τις κότες και έναν νέο παίκτη. Στους πράσινους κέρασαν το τρίτο έπαθλο, τον καφέ της παρηγοριάς.

Μία νέα μέρα ξημερώνει στη «Φάρμα», για άλλους με δουλειές και για άλλους με τη συνοδεία… κλαρίνου. Ο Χρήστος Μέξης, το νέο μέλος της γαλάζιας ομάδας, πέρασε το πρώτο του βράδυ στη σκηνή και σιγά – σιγά αρχίζει να εξοικειώνεται με την αγροτική ζωή.
Στο σπίτι, η Γεωργία «λέει» τον καφέ σε κάποιους από τους συμπαίκτες της αλλά και σε κάποιον από την απέναντι ομάδα.

Οι εργασίες για την περίφραξη του μποστανιού συνεχίζονται, με τις δύο ομάδες να συνεργάζονται αρμονικά για την υλοποίηση της αποστολής.
Ακολουθεί η 2η Δοκιμασία Ασυλίας και οι παίκτες της πράσινης ομάδας θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα. Ο τραυματισμός του Άγγελου Σουλιώτη δεν του επιτρέπει, τελικά, να διαγωνιστεί στη Μονομαχία Αποχώρησης και ο αρχηγός της πράσινης ομάδας καλείται να υποδείξει επί τόπου νέο μονομάχο!

Στη σημερινή δοκιμασία, τρεις παίκτες δεμένοι από έναν κρίκο, τραβάνε προς αντίθετες κατευθύνσεις με σκοπό να πάρουν τα σημαιάκια, που αντιστοιχούν στο χρώμα της ομάδας τους. Βασικό χαρακτηριστικό της δοκιμασίας είναι η δύναμη αλλά και ο συγχρονισμός. Ο τραυματισμός του Σπύρου Πολύζου διακόπτει προσωρινά τη διαδικασία και η μεταφορά του στο νοσοκομείο επηρεάζει ψυχολογικά και τις δύο ομάδες.

Το συμβούλιο, που ακολουθεί, είναι γεμάτο εξομολογήσεις, συγκίνηση αλλά και μία απρόσμενη έκπληξη. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται την ηττημένη ομάδα και ο πρώτος μονομάχος, που ορίστηκε, είναι τώρα αναγκασμένος να επιλέξει τον δεύτερο. Ποιοι θα είναι τελικά οι δύο μονομάχοι της εβδομάδας;

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον νέο παίκτη της Φάρμας, Χρήστο Μέξη
Ο χαμογελαστός και ευδιάθετος Χρήστος είναι στη «Φάρμα» γιατί αγαπάει τις προκλήσεις. Ο 30χρονος τα τελευταία 9 χρόνια είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στο κέντρο της Αθήνας. Το δεύτερο του «επάγγελμα» είναι… αιώνιος φοιτητής, καθώς από το 2011 προσπαθεί να πάρει το πτυχίο του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ συντομογραφία) ως πολιτικός μηχανικός. Η μαχητικότητα και ο δυναμισμός του πιστεύει ότι θα τον κάνουν να ξεχωρίσει στη «Φάρμα», αφού στα 10 βάζει 11 στην ανταγωνιστικότητα του.