Η Αργυρώ αποφασίζει να αποστασιοποιηθεί τόσο από την Καλλιόπη και τον Μαθιό, όσο και από τον Αστέρη. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η Αργυρώ γίνεται έξαλλη με τον Αστέρη

Σημαντικές αλλαγές πρόκειται να σημειωθούν στη σειρά, καθώς η Αργυρώ αποφασίζει να αποστασιοποιηθεί τόσο από την Καλλιόπη και τον Μαθιό, όσο και από τον Αστέρη, τον άνθρωπο που αγάπησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

Η ένταση κλιμακώνεται στο χωριό της Άνω Ποριάς, ιδιαίτερα μετά από μια έκρηξη που προξενεί αναστάτωση, στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης εντατικοποιεί τις έρευνες για να ανακαλύψει ποιος σκότωσε τον Λάζαρο.

Από την άλλη πλευρά, θα μάθουμε ότι η Αργυρώ είναι εξαγριωμένη με τον Αστέρη και αποφασίζει να χωρίσει από αυτόν. Αποφασίζει να αποξενωθεί από την οικογένεια Σταματάκη και να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της, με ό,τι σημαίνει αυτή η απόφαση. Ο Αστέρης, από τη μεριά του, είναι αποφασισμένος να μείνει δίπλα στην οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη φάση.

Συγχρόνως, η Μαρίνα και ο Αντώνης προσπαθούν να αλλάξουν γνώμη στην Αργυρώ και να επανασυνδεθεί με τον Αστέρη, αλλά δεν γνωρίζουν τον πραγματικό λόγο για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, η Αργυρώ έχει αποφασίσει να μην αλλάξει γνώμη.