Ο Στρατής κατηγορείται άδικα για την δολοφονία, μέχρι που ο Μάρκος ανακαλύπτει την αλήθεια. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Εκδίκηση για όλους τους κατοίκους του σπιτιού

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Φάνης σχεδιάζει εκδίκηση εις βάρος του Στέφανου. Η ταυτότητα του Φάνη επαναπροσδιορίζεται με την πάροδο του χρόνου, ως ο κρυφός ανιψιός του Στέφανου, που βρέθηκε στη Μεσσήνη και μετακόμισε στο σπίτι του.

Καταφέρνει να δημιουργήσει ένταση με τον Μάρκο λόγω των συναισθημάτων που ο Φάνης νιώθει για την Ευγενία και την σκοπιμότητά του να εκδικηθεί τον Ιάσονα.

Ο Φάνης, λόγω της φτωχικής του παιδικής ηλικίας και της γενικής έλλειψης οικογενειακής στοργής, σχεδιάζει εκδίκηση για όλους τους κατοίκους του σπιτιού. Σε επερχόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN “Έρωτας Φυγάς“, ο Φάνης ετοιμάζει ένα σαμποτάζ στο εργοστάσιο του Στέφανου, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα μεγάλη οικονομική καταστροφή για τον Στέφανο και τον Μάρκο.

Από την άλλη πλευρά, ο Κοντογιάννης, παρακολουθεί από μακριά για να ανακτήσει την περιουσία του Ιάσονα, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει τον Στέφανο. Όμως, τα πράγματα δεν προχωρούν όπως τα έχει σχεδιάσει.

Την ίδια στιγμή, ο γιατρός που ασχολείται με την υγεία της Ελπίδας ενημερώνει την οικογένειά της ότι θα ανακάμψει. Επιπλέον, βρίσκεται το πτώμα του Μίμη, και ο Στρατής κατηγορείται άδικα για την δολοφονία, μέχρι που ο Μάρκος ανακαλύπτει την αλήθεια και του απαλλάσσει από τις κατηγορίες.