Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης κινεί γη και ουρανό για να βρει την Άννα, αφού ξέρει καλά πως κάθε δευτερόλεπτο που περνά στα χέρια του μανιακού δολοφόνου, η ζωή της κινδυνεύει και τελικά οι προσπάθειες του φέρνουν αποτέλεσμα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Δημήτρης, Αντρέας και Σταύρος βρίσκουν το κρησφύγετο του δολοφόνου…

Η οικογένειά της Άννας ανησυχεί για τη ζωή της. Η μητέρα της, Ειρήνη, ζητά από τον Δημήτρη, να της υποσχεθεί ότι θα φέρει πίσω. Εκείνος, δίνει τον λόγο του, αλλά οι μέρες περνούν και αισθάνεται ανήμπορος να κάνει το οτιδήποτε. Ο Σταύρος, που νιώθει υπεύθυνος για την κατάσταση του υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να βρει την αγαπημένη του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Άννας εντείνονται, και σύντομα οι αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο ύποπτος μανιακός δολοφόνος είναι ο δημοσιογράφος με τον οποίο έχουν συνεργαστεί. Ωστόσο, αν και υπάρχουν υποψίες, δεν διαθέτουν αρκετά στοιχεία για να τον κατηγορήσουν επίσημα.

Την επόμενη ημέρα, η δικηγόρος βρίσκεται στην αποθήκη μαζί με τους τέσσερις απαχθέντες. Το πρωί, όταν ξυπνάει, αντικρίζει ένα σκληρό θέαμα. Ένας από τους ομήρους έχει χάσει τη ζωή του, ενώ δίπλα του βρίσκεται ένα μαχαίρι. Ακόμη, υπάρχει ένας ακόμη άντρας, αναίσθητος. Όταν η Άννα πλησιάζει, συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για τον δημοσιογράφο. Με αγωνία, τον ρωτάει πώς βρέθηκε εκεί, κι εκείνος της λέει ότι προσπαθούσε να εντοπίσει τον δολοφόνο.

Στιγμιαία, η άλλη γυναίκα που κρατείται όμηρος, καταλαβαίνει ότι η Άννα και ο δημοσιογράφος γνωρίζονται. Η αντίδρασή της είναι έντονη και ξεσπά σε οργή. «Ποια είσαι; Μήπως εσείς οι δύο σχεδιάσατε όλο αυτό;», φωνάζει. Τότε, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, η Άννα την αρπάζει από τον λαιμό, απαιτώντας να σταματήσει να ουρλιάζει, αλλιώς θα την σκοτώσει. Η κοπέλα, που βλέπει την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση, τρομοκρατείται και αναγκάζεται να υπακούσει.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης με τον Αντρέα και μια ομάδα αστυνομικών, αποφασίζουν να κατευθυνθούν προς την βίλα για να πραγματοποιήσουν μια επιμελή έρευνα. Ο σκοπός είναι να εξακριβώσουν αν έχουν παραλείψει κάτι σημαντικό.

Ταυτόχρονα, ο δημοσιογράφος και η Άννα, συνεργάζονται προσπαθώντας να οργανώσουν ένα σχέδιο για να αποδράσουν. Η νεαρή κοπέλα, ωστόσο αντιδρά: «Θα προκαλέσετε την οργή του και θα μας σκοτώσει όλους. Δεν μπορώ να σας εμπιστευτώ» φωνάζει. Ορμά στην Άννα και ξεσπά έντονος καυγάς. Χτυπάει η μία τη άλλη δυνατά και οι δύο γυναίκες πέφτουν κάτω. Η νεαρή κοπέλα αρπάζει το μαχαίρι και απειλεί την Άννα: «Θα σε σκοτώσω!». Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να επέμβει και να σώσει την Άννα.

Κι ενώ στην αποθήκη επικρατεί χάος, ο Δημήτρης και ο Αντρέας, που μόλις έχουν μπει σε μια καταπακτή, βλέπουν μέσα από τις κάμερες τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Άννα. Είναι μια κρίσιμη στιγμή, και ευτυχώς καταφέρνουν να εντοπίσουν την είσοδο της αποθήκης. Ο Δημήτρης σώζει την ζωή της Άννας την τελευταία στιγμή, κι εκείνη με λυγμούς πέφτει στην αγκαλιά του.