Το Ναυάγιο: Η κόρη του καπετάν Στέλη θυσιάζεται για να σώσει άλλους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο: Αυτοθυσία

Ο Δαλαμάνγκας δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι το πλοίο αντιμετώπιζε προβλήματα. Η αναγνώριση της κατάστασης ήρθε μόνο όταν το πλοίο άρχισε να γέρνει, αλλά τότε ήταν ήδη πολύ αργά. Δεν υπήρχε χώρος για να επιβιβαστεί στις σωστικές λέμβους, ούτε σωσίβιο για να φορέσει.

Έτσι, βρέθηκε στη θάλασσα, αντιμετωπίζοντας τα άγρια κύματα που τελικά κατάφεραν να τον καταπιούν, παρά τη θέληση του να γλιτώσει. Δίπλα του, η Φωτεινή, η κόρη του καπετάν Στελή, που με θάρρος και αυτοθυσία αποφασίζει να βοηθήσει όσους μπορεί τη στιγμή που όλα φαίνονται να χάνονται.

Η νεαρή κοπέλα ήταν πρόθυμη να θυσιάσει τη ζωή της για να σώσει τους άλλους. Ο καπετάν Στέλης, που χάνει τη μοναχοκόρη του, θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να συνέλθει από τον πόνο της απώλειας.

Ο Αντώνης μπαίνει στο πλοίο με την κλεμμένη εικόνα, αλλά η εικόνα δεν φτάσει ποτέ στον προορισμό της. Ο άντρας θα χαθεί στην ορμή της κακοκαιρίας, και η ταυτότητά του θα βρεθεί στα χέρια του Πέτρου. Εκείνος, από την μια θα χαρεί που τον μπέρδεψαν με κάποιον άλλον, όμως από τη άλλη θα κατηγορηθεί για την κλοπή της εικόνας, την οποία δεν έχει ξαναδεί. Όλοι θα αναρωτιούνται που την έχει, όμως η εικόνα θα έχει φτάσει στα λάθος χέρια.