Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Ίσσαρης μαθαίνει για την τραγική δολοφονία που συγκλονίζει τους πάντες και μαζί με την ομάδα του, αναλαμβάνει την έρευνα…. Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» επιστρέφει με νέα επεισόδια..

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι ταυτότητες όλων αρχίζουν να φανερώνονται

Η Χρύσα επιβλέπει την έρευνα και αποκλείουν τον χώρο του κολεγίου όπου βρέθηκε το πτώμα. Όλοι, ξαφνικά, γίνονται ύποπτοι, αλλά η Χρύσα υποστηρίζει τον Σταματάκη, τον οποίο είχε η ίδια λυκειάρχη.

Οι ταυτότητες όλων αρχίζουν να φανερώνονται, αν και καθένας από αυτούς διατηρεί ένα μυστικό κομμάτι της αλήθειας. Συγχρόνως, ο Νικόλας αντιλαμβάνεται με ανησυχία ότι ο γυμναστής φαίνεται να επιδίωξε, για κάποιο λόγο, να τον αποτρέψει από την αποδοχή της θέσης στο νέο σχολείο. Παρά τον φόνο που συνέβη, ο Νικόλας αποφασίζει να εισέλθει στον μυστηριώδη κόσμο των κρυφών μυστικών και δυνάμεων. Τώρα, βρίσκεται σε μια νέα θέση, αφοσιωμένος κυνηγός του απόλυτου κακού. Έπειτα από όσα έζησε τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αποδέχεται την πρόταση του νέου λυκειάρχη, για να ερευνήσει την υπόθεση ο ίδιος.

Ποιος πραγματικά ήταν ο ρόλος του καθηγητή Γυμναστικής στο σχολείο, ποιες σχέσεις είχε με τη διοίκηση και κάποιους γονείς, και ποια ήταν η πραγματική φύση της σχέσης του με τη Δέσποινα, τη σύζυγο του Σταματάκη;