Παγιδευμένοι: Η είδηση του τραγικού θανάτου της Κατερίνας θα αλλάξει και θα σημαδέψει τους ήρωες της σειράς «Παγιδευμένοι». Η εξέλιξη αυτή θα συγκλονίσει και θα φέρει βαθιά θλίψη στους αγαπημένους ήρωες της σειράς, αφού η Κατερίνα δεν είχε ποτέ προξενήσει κακό σε κανέναν και δεν αξίζει τον τραγικό αυτό θάνατο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Η συνέχεια υπόσχεται να μας καθηλώσει…

Ο Σταύρος, αδελφός της Κατερίνας, αποτελεί πλέον μία από τις πιο τραγικές φιγούρες της σειράς. Για αυτόν, η αδερφή του ήταν ο πιο αγαπημένος του άνθρωπος στον κόσμο, και το γεγονός ότι βρέθηκε μέσα σε ένα πηγάδι μαζί με άλλα άτομα δείχνει ότι κάπου ήταν μπλεγμένη κι εκείνος δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Ο Σταύρος βρίσκεται τώρα σε μια κατάσταση απελπισίας και απογοήτευσης και κινεί και γη και ουρανό προκειμένου να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη με την αδερφή του.

Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αποφασίζουν να ξεκινήσουν μια έρευνα για να εντοπίσουν τον δολοφόνο της Κατερίνας. Είναι αποφασισμένοι να ανακαλύψουν την αλήθεια και να φέρουν τον ένοχο ενώπιον της δικαιοσύνης. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που ακόμη αγνοούν…Στην έρευνα που γίνεται στο σπίτι της Κατερίνας ανακαλύπτουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Έτσι, λοιπόν, ο Σταύρος δεν έχει άλλη επιλογή παρά να μοιραστεί τα γεγονότα που γνωρίζει με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα.

Κατά την εξομολόγησή του, αποκαλύπτει πως κατά τη διάρκεια των διακοπών της, η Κατερίνα του τηλεφώνησε και του είχε πει ότι ο Μάρκος είχε κλέψει χρήματα από την εταιρεία του Αλέκου. Εκείνη είχε αποφασίσει να κρατήσει αυτά τα χρήματα στο σπίτι της για να προστατεύσει τον Μάρκο από την εκδίκηση του μεγαλοδικηγόρου.

Ο Σταύρος, ωστόσο, είχε αντιδράσει με έντονο τρόπο στην απόφαση της αδερφής του και δεν είχε ξαναμιλήσει μαζί της και τώρα μετανιώνει πικρά για την αντίδραση του. Τότε όμως, ο Δημήτρης μαθαίνει ότι ο πατέρας του είχε δει την Κατερίνα να επιστρέφει από τις διακοπές μόνη της στο αεροδρόμιο, κλαίγοντας και στενοχωρημένη. Κανείς όμως δεν γνωρίζει ότι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή ήταν ο Αλέκος! Θα καταφέρουν να το μάθουν; Η συνέχεια υπόσχεται να μας καθηλώσει…