Παγιδευμένοι: Ο ψυχοπαθής δολοφόνος αρπάζει την Άννα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Θρίλερ δίχως τέλος

Στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» αναπτύσσονται συγκλονιστικά γεγονότα που θα καθηλώσουν το κοινό. Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος αντιμετωπίζουν την πρόκληση να εξιχνιάσουν την υπόθεση του μανιακού δολοφόνου που έχει αφήσει πολλούς ανθρώπους νεκρούς. Καθώς προσπαθούν να αποκαλύψουν τα μυστικά του φονιά, δύο ακόμη αγνοούμενα άτομα πέφτουν θύματα του δολοφόνου, ένας άνδρας και ένα παιδί.

Η αστυνομία ενημερώνεται και ο Αντρέας με τον Δημήτρη συνεχίζουν την έρευνά τους. Ενώ προχωρούν στην ανάλυση του παλιού εγκλήματος, όπου μία ολόκληρη οικογένεια είχε γίνει θύμα του, συνδέουν την πρόσφατη φρικιαστική δολοφονία με την απώλεια της Κατερίνας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίζονται δύο ύποπτοι, ενώ η Άννα, μέσω του νεαρού δικηγόρου Σωτήρη, παρέχει σημαντικές πληροφορίες στον σύζυγό της και στον αστυνόμο. Ο χρόνος περνά και οι δύο νέες εξαφανίσεις επιβεβαιώνουν τους φόβους του Ανδρέα ότι ο μανιακός δολοφόνος ετοιμάζεται για ακόμα μία μαζική σφαγή.

Την ίδια ώρα, ο Σταύρος παίρνει επιπόλαιες αποφάσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες για την καριέρα του, προκειμένου να βρει τον δολοφόνο της αδερφής του. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας παλεύουν να τον σώσουν από την καταστροφή, ενώ η Άννα εξαφανίζεται. Κάποιος καταφέρνει να την ακινητοποιήσει, φράζοντας της το στόμα με ένα πανί ποτισμένο με ναρκωτική ουσία, λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο της. Δυστυχώς για την νεαρή δικηγόρο κανείς δεν βλέπει το σκηνικό.

Ο χρόνος κυλά εναντίον της Άννας, καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ένα από τα επόμενα θύματα του ψυχοπαθούς δολοφόνου. Η αδερφή της, Χρύσα, αντιλαμβάνεται την απουσία της και ενημερώνει τον Δημήτρη, ο οποίος πανικοβάλλεται και με επικεφαλή τον Αντρέα, ξεκινούν την αναζήτηση της.