Ο διάδοχος των Λασκαραίων έρχεται από την Θεοφανώ… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Μια βόμβα πρόκειται να σκάσει και να συγκλονίσει τον πύργο των Λασκαραίων στη σειρά «Η Μάγισσα» όταν αποκαλύπτεται η εγκυμοσύνη της Θεοφανώς. Βέβαια παραμένει άγνωστο για όλους ποιος είναι ο πατέρας, εκτός από την ίδια και τον Μάρκο Λάσκαρη.

Η αλήθεια αυτή, αν αποκαλυφθεί, θα προκαλέσει σοβαρή αναταραχή στην ισχυρή οικογένεια. Εν τω μεταξύ, ένα μυστικό που δεν γνωρίζουν όλοι είναι ότι η Θεοφανώ κουβαλάει τον επόμενο κληρονόμο των Λασκαραίων, ενώ η Μεταξία και η Κερασίνα αντιμετωπίζουν προβλήματα στο να αποκτήσουν παιδί.

Ο Μάρκος και η Θεοφανώ έχουν αγαπηθεί από παιδιά, αλλά οι κοινωνικές τους θέσεις τους τους απαγορεύουν να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτά τους. Ωστόσο, η επιθυμία και ο έρωτάς τους τους καθοδηγούν μέχρι που κάνουν έρωτα για πρώτη φορά.

Από αυτήν τη νύχτα έρχεται η εγκυμοσύνη της Θεοφανώς, και τα πρώτα σημάδια γίνονται ορατά, ενώ ο Μάρκος καταλαβαίνει ότι είναι πατέρας του παιδιού.

Όλοι αναρωτιούνται για τον πατέρα, αλλά η Θεοφανώ διατηρεί τη σιωπή της. Μόνο ο Φρίξος, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα, γνωρίζει την αλήθεια. Εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει και να την στηρίξει.

Ο Μάρκος, από την άλλη, τρελαίνεται με το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας, αλλά δεν τολμά να εκφράσει τη χαρά του. Μιλάει για την χαρά του στην Αναστασία, η οποία προσπαθεί να τον συνετίσει.

Παρά ταύτα, η Αναστασία βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται, καθώς η Μεταξία και η Κερασίνα, παρά τις προσπάθειες, δεν έχουν ακόμα παιδί.

Με την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς και τον κίνδυνο αποκάλυψης της αλήθειας για τον πατέρα του παιδιού, πολλοί προσπαθούν να αποφύγουν το ξέσπασμα ενός μεγάλου σκανδάλου.

Ο Φρίξος, που αγαπά την Θεοφανώ σαν αδελφή του, της προτείνει να παντρευτούν για να αποφύγει τα κακά λόγια και το κουτσομπολιό. Η Θεοφανώ συμφωνεί, παρόλο που αυτός ο γάμος δεν έχει ερωτική βάση.

Ωστόσο, στους Λασκαραίους εμφανίζονται ως ευτυχισμένο ζευγάρι που είχε κρυφή σχέση και τώρα θα χτίσει οικογένεια. Ο Μάρκος, που γνωρίζει την αλήθεια, καταρρακώνεται στη σκέψη ότι θα χάσει την Θεοφανώ και το παιδί του θα μεγαλώσει με άλλον ως πατέρα.