Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 119 – Η Βικτώρια εξελίσσεται στον χειρότερο εφιάλτη για τον Χριστόφορο. Ο Χριστόφορος, ακολουθώντας την αλήθεια, αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω από τον θάνατο της γυναίκας του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 119 – Σίμος – Αμαλία Κάνουν έρωτα

Η Αντιγόνη δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε από την ίδια της την αδελφή. Η ανακάλυψη αυτή σοκάρει το Χριστόφορο, που νιώθει πως έζησε με μια φόνισσα και ξεσπά. «Με κορόιδευες όλα αυτά τα χρόνια! Ζούσα με μια φόνισσα!» Ο Χριστόφορος, αποφασισμένος να φέρει την αλήθεια στο φως, ετοιμάζεται να πάει στην αστυνομία με μάρτυρα τον Γιώργη. Η Βικτώρια, απελπισμένη και αρνούμενη την αλήθεια, πληγωμένη από την αποκάλυψη, προσπαθεί να διαψεύσει ό,τι είπε ο κηπουρός.

Παράλληλα, ο Σίμος αναζητά την Αμαλία, ενώ αυτή, πλημμυρισμένη από συναισθήματα και ενοχές, καταφεύγει στην αγκαλιά του Ντίνου. Εκεί βρίσκει καταφύγιο και παρηγοριά από τους εφιάλτες που τη στοιχειώνουν. Η στιγμή αυτή μεταμορφώνεται σε έναν καταιγισμό συναισθημάτων και πάθους. Σε αυτήν την αγκαλιά, η λογική υποχωρεί μπροστά στην ανάγκη της καρδιάς. Όμως, ο χρόνος σταματά. Η πραγματικότητα φαίνεται να χάνεται. Κάνουν έρωτα αφήνοντας στην άκρη τα πάντα. Δεν μπορούν άλλο να ακολουθούν τη λογική. Επιλέγουν ν’ ακολουθήσουν την καρδιά τους.

Ο Σίμος, ακολουθώντας το ίχνος της Αμαλίας, φθάνει στο σπίτι του Ντίνου. Εκείνη, κρυμμένη, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά της, ενώ ο Ντίνος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Σε αυτό το σημείο, οι ζωές τους συναντιούνται και η αλήθεια αναδύεται από το πέπλο των ψεμάτων και των μυστικών. Η αγάπη, η προδοσία, η επιθυμία και η ανάγκη για αλήθεια συγκρούονται, αφήνοντας πίσω τους έναν κόσμο που πλέον φαίνεται να μην υπάρχει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ