Η Μάγισσα – Κι ενώ στον πύργο των Λασκαραίων γίνε και αναβρασμός, το ίδιο μεγάλος πανικός επικρατεί και στους άλλους καπεταναίους της Μάνης που μαθαίνουν τι έχει συμβεί.

Η Μάγισσα – Ο Αντρέι παίζει το τελευταίο του χαρτί

Ο Τζανής εκδηλώνει χαρά για την πραγματοποίηση του ονείρου του να γίνει καπετάνιος. Η Δαμιανή, περήφανη για τη βοήθειά της, συμβάλλει στην επίτευξη αυτού του στόχου. Ωστόσο, ετοιμάζει ένα φρικτό έγκλημα, σκοτώνοντας την Αναστασία. Η Ρηνιώ αποκαλύπτει το έγκλημα στον Κανέλλο και στη συνέχεια στον Μάρκο, τον Μιχαήλ και τον Αντρέι. Παράλληλα, η Θεοφανώ βρίσκεται φυλακισμένη στους Γερακάρηδες, οι οποίοι, υπό την επήρεια της Κυπριανής, σχεδιάζουν τον θάνατό της και του παιδιού της.

Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ κρύβονται σε μια σπηλιά, ενώ λίγο αργότερα εμφανίζεται και ο Αντρέι. Όλοι είναι ανήμποροι να αντιδράσουν, εκτός από τον Αντρέι, που με τη συνδρομή του Δραγουμάνου, ο οποίος του δίνει τον δικό του στρατό, κατευθύνεται προς τους Γερακάρηδες. Την ίδια ώρα, ο Μισέλ ετοιμάζει την απόδρασή του με τη Σκεύω και τα παιδιά της. Μόνο που τα σχέδιά τους πέφτουν στην αντίληψη της Γερακίνας. Κι ενώ θα περίμενε κανείς πως θα γινόταν πυρ και μανία, εκείνη αντιθέτως αποφασίζει να τους βοηθήσει κιόλας να το σκάσουν με ασφάλεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ