Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Η Ζηνοβία βλέπει την κατάσταση του Ντίνου και ειδοποιεί τη μητέρα του, την Ειρήνη, να επιστρέψει για να τον στηρίξει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Την εκλιπαρεί να γυρίσει – Του ρίχνει άκυρο

Η Ειρήνη, πέραν του να σταθεί δίπλα στον γιο της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση με κάθε δυνατό τρόπο, προκειμένου ο Ντίνος να επανασυνδεθεί με τη Μιράντα. Τον συμβουλεύει να μην αφήνει τον χρόνο να περνάει, να επικοινωνήσει με τα αισθήματά του και να προσπαθήσει ξανά. Ο Ντίνος, μετά τη συνομιλία με τη μητέρα του, αποφασίζει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση του με τη Μιράντα.

Την επόμενη μέρα, στο γραφείο του, συναντά τη Μιράντα και της ζητά να μιλήσουν. Τη ρωτάει αν είναι βέβαιη για την απόφασή της και αν έχουν τελειώσει οριστικά. Αν και ο Ντίνος δείχνει να είναι συγκινημένος, η Μιράντα είναι αποφασισμένη. «Μιράντα, είσαι σίγουρη γι’ αυτό που κάνεις; Έχουμε τελειώσει για πάντα; Είναι οριστική η απόφασή σου;». Κι ενώ ο Ντίνος δείχνει να λυγίζει, αντίθετα η Μιράντα δείχνει πιο αποφασισμένη: «Είμαι σίγουρη. Δεν μπορώ να κάνω άλλο κακό στην Αμαλία», του ξεκαθαρίζει.

Του εύχεται να συνεχίσει τη ζωή του όπως θέλει. Η αντίδραση του Ντίνου είναι έντονη. Την κατηγορεί ότι τόσο καιρό του έλεγε ψέματα. «Τι λες; Θα χαρείς; Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς; Όλα ήταν μεγάλα λόγια, χωρίς να τα πιστεύεις», την κατηγορεί και τσαντισμένος τα βάζει με όλους στον «Παράδεισο» και φεύγει. Βρίσκει καταφύγιο σε ένα πάρκο, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την απογοήτευσή του για το τέλος της σχέσης με τη Μιράντα. Φαίνεται να κατανοεί ότι αυτή ήταν η τελευταία του ευκαιρία με την Μιράντα και η αγάπη τους έσβησε μια για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ