Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης δίνει εντολή στα τσιράκια του να σκοτώσουν την Βικτώρια.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Εντολή δολοφονίας

Μια αναπάντεχη εξέλιξη αναμένεται να συμβεί στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έρχεται στο φως το σχέδιο του Χρήστου και του Αποστόλη, οι οποίοι σκηνοθέτησαν με επιδεξιότητα τον θάνατο του δεύτερου. Σύντομα, θα αποκαλύπτεται ότι ο Αποστόλη Βασιλείου επιβίωσε από τις φλόγες.

Όλα αρχίζουν όταν δύο αστυνομικοί της μυστικής υπηρεσίας ενημερώνουν τον Γιαμμαλή ότι, κατά την επίσκεψή τους στο μπαρ «Μπραζίλ» είδαν έναν άνδρα που μοιάζει αρκετά με τον νεκρό Αποστόλη Βασιλείου. Ο αστυνόμος, γνωρίζοντας την αδιαλλαξία και την ικανότητα του άνδρα για ακραίες πράξεις, βιαστικά κατευθύνεται στο μπαρ για να επαληθεύσει αυτήν την πληροφορία.

Ο Αποστόλης βρίσκεται πράγματι εκεί και απολαμβάνει την συντροφιά της Μάγιας. Όμως, όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Γιαμμαλή στο «Μπραζίλ» τρέχει να κρυφτεί για να μην δει και τον αναγνωρίσει. Από αυτήν την στιγμή και έπειτα, καταλαβαίνει ότι κάποιος τον έχει εντοπίσει και ότι ο κίνδυνος τον περικυκλώνει.

Από την πλευρά του, ο Γιαμμαλής, παρότι δεν εντοπίζει τον Αποστόλη, αποφασίζει να συνεχίσει την έρευνά του για την υπόθεση του εμπρησμού στον «Παράδεισο». Προσθέτει έναν ακόμη ύποπτο στη λίστα του, καθιστώντας την υπόθεση ακόμη πιο πολύπλοκη. Στο μεταξύ, ο Αποστόλης, επιδιώκοντας εκδίκηση εναντίον της Βικτώριας και θεωρώντας την υπεύθυνη για όλα, δίνει εντολή στους συνεργάτες του να την σκοτώσουν.

Έτσι, σε μια στιγμή που η Βικτώρια βρίσκεται στο γραφείο της, δέχεται επίθεση και πέφτει αιμόφυρτη στο πάτωμα. Στη συνέχεια, φτάνει στο γραφείο της ο Άγης και, βλέποντας την κατάσταση, σοκάρεται. Καθώς σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι όσοι τον είδαν να μπαίνει στο γραφείο θα τον κατηγορήσουν για προσπάθεια δολοφονίας, παρασύρεται από τον πανικό και αποφασίζει να εξαφανιστεί.

Την ίδια στιγμή, τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα και για τον φίλο και σύμμαχο του Αποστόλη, τον Χρήστο. Αυτό συμβαίνει διότι ο Γιαμμαλής, επιθυμώντας να ανακαλύψει την αλήθεια για τον Αποστόλη και να επιβεβαιώσει ότι ζει, τον βάζει στο στόχαστρό του και αποφασίζει να τον αιφνιδιάσει. Έτσι, αναχωρεί αμέσως για το σπίτι του, σκοπεύοντας να του θέσει ερωτήσεις σχετικά με τον Αποστόλη.

Ο Χρήστος αντιμετωπίζει την επίσκεψη του Γιαμμαλή με έκπληξη, καθώς φέρει ένα ένοχο μυστικών. Ο αστυνόμος ακούει παράξενους ήχους από το δωμάτιο του και επιθυμεί να εξετάσει τον χώρο, αλλά ο Χρήστος τον αποτρέπει με διάφορες δικαιολογίες.

Τόσο η συμπεριφορά του Χρήστου όσο και οι παράξενοι ήχοι που ακούγονται από το δωμάτιο ενισχύουν τις υποψίες του Γιαμμαλή ότι ο Χρήστος γνωρίζει την αλήθεια για τον Αποστόλη, αλλά και ότι κρύβει πολλά μυστικά. Αν και αποχωρεί από το σπίτι του Χρήστου, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, είναι αποφασισμένος να γίνει σκιά του και να εντοπίσει τον Αποστόλη.