Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σίμος εντοπίζει την Αμαλία και απαθανατίζει τις φωτογραφίες, ενώ εντυπωσιάζεται από την εικόνα του Ντίνου, κρατώντας όμως τα συναισθήματά του κρυφά. Από την πλευρά του, ο Ντίνος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Δονάτος γυρίζει πλάτη στην Μιράντα

Παρά τις αντιδράσεις της Μιράντας και του Μάρκου, ο Χριστόφορος αποφασίζει να διεκδικήσει δικαστικά τη Γεωργία και στη συνέχεια καταγγέλλει την απαγωγή του εγγονού του. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Δονάτο την αλήθεια για την οικογένειά του, εξηγώντας το πώς η Αμαλία είναι η κόρη του και η Μιράντα η εγγονή του. Παράλληλα, ο Πασχάλης και ο Μεμάς παρατηρούν την κοντινή σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του Θωμά και της Σύρμως.

Ο Μηλιώνης λέει στο Σωτήρη τα όσα άκουσε και απο φασίζουν να παρακολουθήσουν τον Σίμο κρυφά από τον Δημοσθένη, ενώ ο Μάρκος τσακώνεται άσχημα με τη Δωροθέα με αφορμή τον άσχημο τρόπο που μίλησε για την Πιπίτσα στον «Παράδεισο» και της απαγορεύει να ξανα- πάει στο μαγαζί. Παράλληλα, η Ολγα λέει στην Πιπίτσα ότι μίλησε με τα παιδιά και ότι είναι καλά.

Η Μιράντα ενημερώνει τον Χριστόφορο ότι μίλησε με τον πατέρα της γιατί έμαθε για την Αμαλία και ότι σκέφτεται να πάει να τον δει. Ο Χριστόφορος προσφέρεται να τη συνοδέψει. Εκεί, μόλις ο Δονάτος τούς βλέπει μαζί, ζητάει να τον γυρίσουν πίσω στο κελί του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ