Η σειρά “Ο παράδεισος των κυριών” του Alpha, που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, θα έχει εντυπωσιακές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, όπως αναφέρεται στο περιοδικό MYTV. Η ιστορία επικεντρώνεται στη Ζαχαρούλα και τη μητέρα της την Σύρμω.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Στα νέα επεισόδια, η Σύρμω θα γίνει έξαλλη με την κόρη της την Ζαχαρούλα, λόγω της σχέσης της με έναν παντρεμένο άντρα. Η Ειρήνη Βαλάτσου, ηθοποιός της σειράς, ανέφερε σε συνέντευξη με τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γαρνέλη, ότι δεν προβλέπεται γάμος, τουλάχιστον σύντομα, για την Ζαχαρούλα.

Παρά τις αρχικές αντιδράσεις της Σύρμως, φαίνεται ότι θα αρχίσει σταδιακά να αποδέχεται την ευτυχία της κόρης της με τον Βίκτωρα. Από την άλλη πλευρά, ο Πασχάλης και η Τζένη περιμένουν με ανυπομονησία να παντρευτούν, αλλά για την Ζαχαρούλα τα σχέδια γάμου δεν είναι άμεσα, καθώς υπάρχει και το θέμα του διαζυγίου του Βίκτωρα που πρέπει να επιλυθεί.

Η Ζαχαρούλα, παρά τις δυσκολίες, δεν φαίνεται να υποκύπτει, ενώ και ο Βίκτωρας, με δύο γάμους στο παρελθόν, δεν έχει το ιδανικότερο βιογραφικό. Τέλος, παρότι η Ζαχαρούλα ζει τον έρωτά της με τον Βίκτωρα, δεν ξεχνά τη φίλη της την Γεωργία και συνεχίζει να την υποστηρίζει στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.