Φαίνεται πως η γιαγιά Ειρήνη είναι αποφασισμένη να εγκαταλείψει το σπίτι της στην δραματική σειρά «Σασμός». Πλέον, δεν επιθυμεί να περάσει ούτε ένα λεπτό με την οικογένειά της, λόγω ενός περιστατικού που την ενοχλεί βαθύτατα. Τι συμβαίνει όμως και τι την οδηγεί σε αυτή την απόφαση;

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Δεν υπάρχει κανείς που θα πίστευε ότι η γιαγιά Ειρήνη θα αποφάσιζε να αφήσει πίσω της το σπίτι της, την εγγονή της και την νύφη της που πάντα την είχε σαν κόρη της… Ωστόσο, μια κίνηση της Μαρίνας είναι αρκετή για να την στεναχωρήσει και να την πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Η Μαρίνα θα επισκεφτεί τα νεκροταφεία, χωρίς να γνωρίζει ότι εκεί βρίσκεται και η γιαγιά Ειρήνη. Θα κινηθεί προς τον τάφο του Βασίλη Σταματάκη προκειμένου να ανάψει το καντήλι του. Όμως, η γιαγιά Ειρήνη θα την δει.

Θυμωμένη με τον τρόπο που η κόρη της τίμησε τον άνθρωπο που ευθύνεται για το θάνατο του συζύγου της και δικού της γιου, θα επιστρέψει στο σπίτι και θα μαζέψει τα πράγματά της.

Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα προσπαθήσουν να την ηρεμήσουν και να την πείσουν να μην τους αφήσει. Εκείνη όμως θα είναι σταθερή στην απόφασή της να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς θεωρεί ότι είναι μεγάλη προδοσία αυτό που έκανε η Μαρίνα και δεν θέλει να την ξαναδεί. Θα καταφέρουν τελικά να την πείσουν να το ξεχάσει ή θα ξεκινήσουν νέες διαμάχες στην οικογένεια Βρουλάκη, στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς «Σασμός»;