Σασμός: Ο Αντρέας επιτίθεται εναντίον του Παύλου και κατηγορεί τους Σταματάκηδες…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Εμπρησμός

Ο Αντρέας, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, προσλαμβάνει κάποιον για να τοποθετήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Παύλου. Η φωτιά εξαπλώνεται και ο Αστέρης, που βρίσκεται στην περιοχή με την Αργυρώ, μπαίνει στο σπίτι και σώζει τη ζωή του.

Ο εμπρησμός στο σπίτι του Παύλου προκαλεί αναστάτωση στο χωριό, ενώ η Εύα συλλέγει πληροφορίες για όσους υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο του Ευθύμη.

Το χωριό αποχαιρετά την Αιμιλία με μια μικρή γιορτή. Η γιαγιά Ειρήνη αντιλαμβάνεται το κακό που πλησιάζει γρήγορα. Ο Αντρέας παρατηρεί την Εύα, η οποία έχει κολλήσει με το αυτοκίνητό της στην άκρη του δρόμου, και τρέχει να τη βοηθήσει.

Τις επόμενες ημέρες, οι δύο τους συναντιούνται ξανά. Ενώ ο Αντρέας δείχνει ενδιαφέρον για εκείνη, η Εύα, που γνωρίζει την ταυτότητά του, σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει για να ανακαλύψει αυτά που θέλει.